Drag i tyget

Påskmaran är startad och i rullning. Iofs så startade den redan i måndags kväll men eftersom jag har varit ledig tisdag och onsdag så är det idag som det känns på riktigt. Konstaterar något halvtungt att det är långt kvar tills på söndag lunch när spelningar och körsjungningar är över.
Har fått andra mål, intressen och inriktningar i livet som gör att jag inte brinner lika mycket för dessa stora uppdrag längre. Är helt klart skillnad att jobba storhelger nu mot innan W, familj och hus fanns. Fast jag är ju sån som person att jag oftast tycker att det är jobbigt innan jag börjat spela eller öva med kören. När jag väl kommit igång så är det nästan alltid kul.

Idag har jag (med lite hjälp av mamma och pappa) köpt rundstavar, sytt taveltyg och satt upp tygtavlan i hallen. Blev sisådär nöjd med den. Gillar tyget (marimekko) men upphängningen blev inte super. Gjorde hål i tyget på baksidan av kanalen för att staven med tungt tyg (4,5 m) skulle hålla sig på skruvarna. Då drog tyget sig så nu är det lite skrynkligt längst upp och hänger med en liten dragning åt höger. Men man tänker nog inte på det när jag blir klar med hallen. Ska ut och leta en pall och någon slags ljusstake som ska sitta på samma vägg som tyget. Borde ju försöka att komma iväg en sväng till Ikea men då får väl samtliga i omgivning fnatt på mej...

Ååh vad jag gillar T som renoverar vår gästtoa. Han är verkligen super duper duktig. Inte för att jag vet så mycket om badrumsrenoveringar *harkel* men fin fint blir det och fort går det:)

Tygtavlan i hallen
image28

Påskutställning...
image29
Klädprovning inför påskfesten på dagis
image30
Glad påskkärring
image31




Kommentera

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0