I2 marten

Sitter ensam vid köksbordet. L sover och W sitter på sitt rum och ser på Barbie. Är tung i huvudet och fortfarande trött så jag borde gå och försöka sova lite till men kan inte komma till ro och slappna av så det är ingen idé.
Har sovit dåligt och osammanhängande inatt. >Eksemet har kliat och gjort ont. Jag måste försöka att komma iväg till en doktor och få en stark cortison som tar bort det så det inte pendlar så här och blommar upp var femte dag.

Igår var jag och W på I2 marten tillsammans med S och V. Var inte så många knallar så vi gick ganska snabbt igenom. Höjdpunkten var karusellerna. Barnen åkte två stycken tillsammans och sen åkte vi alla fyra hundberg och dalbanan. Den gick faktiskt riktigt fort i några av svängarna och W älskade det.

Blev även en tur till Bergvik där jag och W kom ihop oss efter några timmar och blev sådana ovänner att hon skrek från Maxi och ända ut till bilen och en lång stund efter att jag hade satt henne i bilen. Hon slog mig mot mig och ville absolut inte åka hem. Var både ledsen och jättearg och trött.
När hon lugnat ner sig i bilen så bad hon om förlåt flertalet gånger och sa att hon ville åka tillbaks. Hon ville leka med V och att det var V som hade jagat henne och det var därför som hon hade sprungit.
Blir paff att hon är så stor och pratar med mig så samtidigt som jag blev chockad över den enorma ilska hon visade. S såg och följde allt ihop och gav mig positiv feedback på att det var bara att ta med henne till bilen och sätta hårt emot. Fast det kändes jobbigt inombords.

Kvällen slutade iaf bra med cykeltur till A och L där vi blev bjudna på mat och vin.
Drack ju vin i fredags (var på Ikea på dagen!) också när L och jag hade vuxentid och var på Fontana Di Trevi och åt god mat. Avslutade kvällen med att se en film, Sunshine, som var usel för min smak. Jag lyckades somna två gånger men vaknade lagom för att se slutet.

Nu ska jag dricka kaffe och ta en Treo så att huvudet blir lugnt. 

W & V mumsar på sockervadd

Elefantkarusell

Marknadsklubba som ingen av tjejerna tyckte om mer än i fyra minuter




 


Kommentera
Postat av: Malinbayard

Visst gör det ont inombords när man har ett skrikande "odjur" att visa vad som är rätt och fel här i livet.
Att i handling visa att det inte är okej att göra si eller så vinner man dock på i längden.

2007-04-23 @ 13:38:16

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0