Vårsång

Så var då äntligen påskmaran 2007 över och kan läggas till arkivet. Om man ska bedömma prestationerna, vilket man vekar skulla göra nu för tiden, så blir det sisåhär:
Långfredagen - bra, påsknatten - hmmm, påskdagen - bra.
Tror dock inte att det märkes så mycket för de som lyssnade på påsknatten låg nog mest hos mig själv.
Skönt iallafall att det är ett helt år till nästa påsk!

Påsklov denna vecka i Karlstad vilket gör att det är ganska behagligt lugnt på jobbet. Inga barnkörer dock är det vuxenkör as usual på torsdag. Håller på med nästa evenmang som sjungningen på Valborg. Har aldrig gillat valborgsjippot något speciellt så det har varit gött att A haft det i två år nu. Men i år är det min tur igen.
Har letat lämpliga sånger idag. Varenda sång heter ju "vårsång". Fast de är inte kända under namnet "vårsång" utan t.ex Hör hur västanvinden susar och Glad såsom fågeln.
Säger man att kören ska sjunga vårsång av Prins Gustaf i arrangemang av David Wikander vet nog ett fåtal vad det är för sång men säger man att sången Glad såsom fågeln i morgonstunden ska framföras vet nästan varenda människa vad det är frågan om.
Tror jag iaf...

Ska till Obs och lämna tillbaks diverse sladdar nu och sen till dagis. Idag är det ju tisdag och det betyder ridning för W. Jag tycker det är minst lika kul som henne.
För en vecka sen gick det verkligen toppen på ridningen. Hon red Mynta utan gnäll. Sa bara ca tio gånger att "där är Prinsen", "mamma kolla vad Prinsen gör" osv. Hon äslkar verkligen den där lilla bruna hästen. I bilen på väg till ridskolan får jag peppa henne och förklara att man inte kan få rida samma häst varje gång. Men det är inte lätt att förstå när man är tre år och så kär i Prinsen som hon är. Hon kan inte gå ifrån stallet utan att säga hej då till honom även om hon inte har ridit honom på lektionen. Sen får man kolla henne efter lektionen när sadel och träns ska av för annars smiter hon in till honom och ska ta av hans träns trots att den som red Prinsen vill göra det själv.

Hepp!

Liten påskkärring med katten Maja
image34

Marknadskarameller måste vi ha!
image35

Giraffkarusell...
image36

Full fart framåt!
image37



Kommentera
Postat av: Malinbayard

Även när man är 11 år måste man klappa om favorithästen innan man går hem, att man inte ridit den på lektionen spelar ingen roll.
Fina bilder på er som vanligt.

2007-04-11 @ 11:08:57
Postat av: Anna

Hallå. Va trevlig. Då dyker vi upp vid sex-tiden. Om vi hittar vill säga ;) Jodå, bara två, jag och Emelie!
Ses senare.
Kram

2007-04-11 @ 15:14:54
URL: http://annimoll.blogg.se
Postat av: Anonym

Så fin liten W... med påskkläder.. och så rolig karusell.. :)

Och karameller måste man ha med... Gott gott! :P

Snygg tavla.. gillar också Marimekko... :)

2007-04-11 @ 22:28:37
Postat av: Therese

Naaaaw va söt W var som påskkärring!! :)

2007-04-12 @ 13:20:17
URL: http://mammathezz.spaces.live.com/
Postat av: Anna

Varsågod! Och tusen tack för att vi fick komma och hälsa på. Det var jättetrevligt att träffa er igen. Ni har verkligen fått det hur fint som helst i huset. Det ska du vara stolt över. :)
Hälsa Lasse och Wilma.

2007-04-12 @ 15:49:59
URL: http://annimoll.blogg.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0