Ensam i hångelrummet

Idag är det måndag. En ny måndag med nya krafter. Tänker på mitt och L:s nutrilettande...
Firade (kommer inte ihåg vad längre men vi kan säga allt mitt målande så känns det något bättre iaf) med pizza igår kväll. Så gott. Ännu godare blev det när jag bestämde mig för att öppna en flaska vin.
Lite smålullig bestämde jag mig för att inte sitta inträngd i soffan med alla böss som var här och se en taskig skräckfilm utan jag tog den andra hyrda filmen och skönk ner i soffan ute i hångelrummet.
Jag kanske luddade lite igår när jag skrev, hångelrummet är inte den inglasade altanen utan förrådet, som sitter ihop med garaget, som vi har gjort om till ett rum med musikanläggning, tv, dvd och video bl.a tänkt att användas av E och G när de har med sig kompisar hem, ett tonårsrum som numera går under namnet hångelrum.
Där satt jag och suckade, trånade och hade stundtals mungipor upp till öronen av underbara Hugh Grant (synd att han kan va så stönig i intervjuer) i den underbart smörromantiska filmen Music and Lyrics.
La mig, alldeles för sent, men fortfarande med ett leende på läpparna...
image420
Bild:http://www.apple.com/trailers/wb/musicandlyrics/

Idag måste jag ta mig till in till stan och köpa minibukar med färg till fågelhuset som jag köpte i Skåne. Har grundat det så nu är det helt vitt. Tanken är att jag ska försöka måla det i samma färger som vårt hus.
Blev lycklig när jag hittade en burk med fasadfärg i garaget men den lyckan försvann lika snabbt när jag öppnade burken. Färgen var alldeles tjock och grynig. Såg ut som tomtegröt tyckte W. 
På tal om tomtegröt... Dax för en nutrilettpåse nu...
Älskar måndagar!

En ram jag scrappade till G i vintras.
Fotot föreställer W och storebror G när de badar tillsammans
.
image419
Bild:Privat!



Kommentera
Postat av: Lisa

Måste få säga att er altan är ju så himla fiin. Hur kom ni på idén med att ha klick-golv där ute? Fiffigt, och praktiskt kanske? Duktig scrappare e du också. Jag e rätt så ny men kika gärna in hos oss. E det okej om jag länkar till dig?

2007-08-06 @ 11:19:39
URL: http://majamyra.blogspot.com
Postat av: Maria-Jag blommar

Ska komma ihåg den filmen. Jag tycker átt det brukar vara skönt och avslappnande med sådana romantiska filmer...

2007-08-06 @ 19:28:36
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: Lottis

I morgon fortsätter plågan.....

2007-08-06 @ 20:19:47
URL: http://charlotta.brohede.se
Postat av: Lottis

Har precis kommit tillbaka från min promenad nu. Var superskönt att "promenixa" ikväll, alldeles ljummet och vindstilla. Tyvärr kom myggen nu på slutet, och de lade såklart till några bett till de femhundrafemtielva jag redan har... =/ Satan, rent ut sagt, vad de kliar! Förresten, "music and lyrics", den var rätt bra va? Måste se till att få tag i den... Ha en bra kväll! Kram kram

2007-08-06 @ 21:38:57
URL: http://charlotte77s.blogg.se
Postat av: Hanna

Vad gulligt kort! :)
Ja usch jag vet inte om jag vill ha ett land eller om jag orkar med att ha det... jag är ganska kass på att bara vattna rabatter så hur ska det gå med ett helt land så *fniss*. Men tanken var nog bra ;).
Jag har ett varmblod som är nu en ridhäst. Jag har haft honom i 2,5 år nu och han är världens goaste! :) annars brukar man har lite svårt att använda varmblod till ridhästar, många säger ju att dom är så stirriga och heta, men min han är så cool lugn. När det gäller att parata häst så kan jag hålla på ett tag ;). Nej jag har inte stall på tomten, men jag skulle vilja ;).
Ha det så gott!

2007-08-06 @ 22:13:10
URL: http://www.19hundra81.com
Postat av: amelie

den filmen var rätt bra

2007-08-06 @ 22:40:33
URL: http://couleur.blogg.se
Postat av: Thea

Visst är den filmen BRA! Såg den på bio men funderar nästan på att köpa dvn nu när den har kommit.

2007-08-07 @ 11:48:27
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Tiagirl

Syskonkortet skulle jag kommentera med ja. Så himla gulligt!!! Här är det mest att försöka hålla 3 meter mellan varje barn så det inte blir blodiga slagsmål... :(
Har iofs det gulliga på Sofia och Nova i bilen när dom vilar, men det är väl det enda.

2007-08-08 @ 12:55:06
URL: http://tiagirl.blogg.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0