Jazz

Går fortfarande omkring och suger på gårdagkvällens jazzupplevelse i Mariebergsskogen som en god söt karamell.
Blev en lång väntan med spräckt tidsschema, en massa träsmak i baken efter fyra timmars stönighet om att inte lämna min plats för jag vill ju självklart sitta långt fram och kunna ta del av ansiktsuttryck och mimik (i pauserna mellan de olika musikernas framträdanden klättrade jag såklart så sakteliga neråt närmare scenen, fick tillslut nöja mig med att sitta i mitten på bänkrad fem) när Rigmor Gustafsson skulle sjunga.
Njöt till fullo av Rigmor Gustafsson och hennes musiker men den absoluta höjdpunkten var ändå när hon (efter enträget applåderande om extranummer) drog med sig Nisse Landgren (som skulle avsluta hela kvällen) in på scen och de tillsammans framförde en av balladerna från skivan "I will wait for you".
Underbart!
Nisse Landgren avslutade kvällen på ett grymt sätt så vid halv ett (tror jag) lyfte jag rumpan från den obekväma träbänken och stapplade med stelfrusna fötter (fnys för att använda strumpor i augusti månad), hungrig men lyckligt hög med Rigmors senaste skiva i handen (signerad!) till bilen.

Visst gick det lite lättare att genomlida natten med en snorig W (tänk att det bara behövs tre dagars vistelse på dagis...) som klistrade sig intill mig i sängen och nös, sov oroligt mådde och allmänt risigt med kvällens musikupplevelse i minnet.
Hon hade visat tydliga förkylningstecken under kvällen tillsammans med farmor och farfar och idag är hon rejält förkyld och sliten. När jag kom ut i hångelrummet för en stund sen hittade jag henne sovandes i soffan med huvudet upptryckt i en konstig position på armstödet. På tv:n sprang Kevin I Ensam Hemma 2 skrikande omkring och försökte undkomma bovarna.

En rad tillägnad gårdagens oväntade träff (fast om jag hade tänkt efter så kunde jag ju anat det) i Mariebergsskogen. Efter att ha träffats två ganska spontana gånger i sommar känner jag starkt att jag saknar att umgås med denna underbara människa. 

Ett smakprov från gårdagen taget med min lilla, lilla kamera.

image451

 Bilder-Privata!


Kommentera
Postat av: Lisa

Åhhh vilken härlig kväll du verkar ha haft, trots träsmaken! *vill-också-ha-en-sån*......

2007-08-19 @ 19:30:27
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: Lottis

Låter som en mycket trevlig kväll :-) Trist med förkylning bara... Hoppas klara mig så länge som möjligt, hur länge det nu går med mitt jobb... Nej, nu blir det lite fika. Ha en bra kväll! Kram kram

2007-08-19 @ 19:35:05
URL: http://charlotte77s.blogg.se
Postat av: Karin

Jag gillar verkligen Nisse Landgren. Han har så mjuk och fin röst. Låter som en toppenkväll. Här har lilleman börjat snora också, trots att han inte går på dagis än.

2007-08-19 @ 20:28:47
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Maria-Jag blommar

Vad härligt med en upplyftande live-musikupplevelse...det var lääänge sedan för mig, jag kommer mig sällan iväg på något!

2007-08-19 @ 21:42:26
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: Lottis

Tack tack :-) Mycket skönt med lediga måndagar. Var ju ledig varannan fredag förut, men måndagar är helt oki. Nästan bättre faktiskt, och få ett längre avslut på helgen :-) Det här kommer inte vara svårt att vänja sig vid :-) Vad hittar du på på din lediga dag då? Kram

2007-08-20 @ 11:03:04
URL: http://charlotte77s.blogg.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0