Det står vin på lappen!

Vaknar till en strålande solig dag av att W skriker på mig från nedanvåningen. Snart skriker hon ännu mer när jag ropar tillbaks att jag minsann inte tänker gå upp ur min säng klockan åtta och gå ner och torka henne när hon bara har kissat. Hon skriker tillbaks och det jag kan urskilja mellan det arga skriken är att hon är så trött att hon inte orkar torka sig själv utan tycker att jag ska komma ner.
Slutar med att det kommer uppkravlandes en rödgråten trött tjej i dubbelsängen.
Det ledsna och arga är snabbt övergånget och vi ligger och pratar om lite allt möjligt. W har ju så otroligt många ord i sitt ordförråd. Dessutom har hon lärt sig att använda dem i kombinationer som ibland får en att bli stum, skratta, förundras eller bara bli trött på och av hela situationen.
Igår på Ica så var det W som hade hand om handlingslappen. Hon satt i en sån där bil. Plötsligt säger hon högt med stor inlevelse "mamma, det står att vi ska köpa vin på lappen". Samtliga människor som befann sig vid tomaterna just då vände sig om och tittade först på lilla W i bilen och sen på de som körde vagnen. Jag. Såg ut som att de inte uppskattade att ett så litet barn känner till ordet vin.
Igår vid läggdax lät de så här:
Dottern: Mamma, jag är ju en glad människa och du är arg. Du behöver inte va så arg mamma, för jag är ju en glad människa jag".
Mamman: God natt! 

Nu blir det lite kaffe utanför ytterdörren sen får vi se vad vi orkar hitta på idag. Ska slänga in lakan och handdukar tvättmaskinen. Kanske en tripp till Mariebergsskogen. Kanske lite scrapping eller så åker vi till W:s bästa kompis.
Vi får se...
Nån som vill bjuda på eftermiddagskaffe kanske?


Kommentera
Postat av: Terese

Så ni bor i Karlstad? Har liksom inte förstått det förrän nu ju, hihi. Jag tar gärna en kaffe med dig någon dag, just idag så är det lite körigt.
Det där med torkandet känner jag igen, att de är för trötta för att torka sig själva eller att de inte orkar tvätta händerna efteråt. Dottern brukar skrika sig gul och blå ibland när jag inte kommer och torkar henne när hon har kissat. Men till slut blir det tyst och hon kommer sedan jätte glad precis som om ingenting har hänt! Ha en trevlig dag. Kram Terese

2007-06-16 @ 11:53:23
URL: http://terese.wordpress.com
Postat av: Hanna

Hej!
Kul att du kikade in hos mig :)
Ja visst är det en snygg tvbänk! vill också ha en sådan. Jag tror att det är "LACK hylla vit" från Ikea som dom bara har lagt ner så att det ska bli en bänk, men jag är inte 100 säker. Jag vet inte om dom har målat den också så att den ska se lite mer gammaldags ut...
Här har du adressen ialf så kan du gå in och kika på den :) http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00045560
Ha en fortsatt trevlig dag och lycka till med bänken :).
/Mvh Hanna

2007-06-16 @ 12:40:11
URL: http://www.19hundra81.com
Postat av: Ullen

De små har precis fått börja med deg. Nu skall jag bara skaffa lite formar och kavlar. Det är så kul när de tycker det är kul. Ha det gott!

2007-06-16 @ 20:40:44
URL: http://www.ulrikaahlqvist.blogg.se
Postat av: Malin

*fnissar lite* känner igen det där, när andra människor blänger - vi var på systemet för ett tag sedan, och då rusar Elin (4½ år) fram till en pall typ med NorrlandsGuld öl - "de HÄR ölen gillar min pappa- han dricker ALLTID såna" ropar hon högt och tydligt... *ler* gissa om folk tittade???

2007-06-17 @ 09:33:42
URL: http://mallafors.blogg.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0