Ikeamannen

Idag mår jag ett uns bättre. Har inte ont i halsen och inte heller i huvudet som igår.
Gårdagen gick i ett rasande tempo med lite jobb, handling inför picknik, sommarfest på dagis och bakning (dajmmuffins) inför morgondagens dubbelkalas.
Sommarfesten var trevlig. Barnen hade tillsammans med fröknarna förberett olika stationer där vi vuxna skulle tävla mot våra barn. Barnens springsträckor var kortare än de vuxnas och sen hade de fått öva på tävlingarna så de hade verkligen koll på vad man skulle göra.
W vann över mig på utklädning och spring med påse och även på säckhoppningen. Festen avslutades med att alla barnen sjöng sånger som de hade övat på. Underbart att se sitt eget barn stå och sjunga med stor inlevelse *stolt mamma*.

Idag är det städdag här. Har damsugit, torkat golven och städat toaletterna. Fick för mig att jag skulle tvätta sofftyget till stora soffan i vardagsrummet också så nu är den sista maskinen igång för fullt.
Snart kommer Ikeamannen och lämnar byrå och fotpall. Får se om energin räcker till att försöka sig på en montering. Borde ta en sväng till någon blomsteraffär också så att jag kan plantera i den svarta smideskrukan och carportens hängkrukor. Men det får vänta.
Nu ska jag och W äta left overs från igår innan vi får manligt besök från Ikea.

Sommarfest på Grytet
   

När mamma städar blåser W såpbubblor



Kommentera

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0