Islatte

Vilken dag.
Jag har mumsat på en av favoritmaträtterna hela TVÅ gånger. Potatis kokt med dill, matjesill, creme fraiche och gräslök till lunch. Potatis kokt med dill, matjesill, grädde (istället för cremefraiche vilket jag tycker är godare) och gräslök till middag.
Grymt mätt just nu.
Kommer garanterat att vara jättetörstig om några timmar av all sälta. Är inte van vid så salt mat eftersom jag helst inte saltar alls annars. Inte ens på pasta om jag kan slippa (händer inte ofta eftersom ingen annan i hushållet vill äta osaltad mat).

Blev sugen på islatte efter all den bastanta maten. Lyxade till det med chokladkanter, starkt kaffe mixat med is, mjölk och grädde.
W kollar på Bollibompa och jag ska sättamig på altanen och njuta en stund innan det är dax att ta itu med all tvätt som ska vikas och läggas i garderoberna. Borde dammsuga i köket också *trist*.

image283
Foto -privat



Kommentera
Postat av: Therese

Även fast jag inte dricker kaffe så såg de där riktigt smaskigt ut ju! :)

2007-06-27 @ 18:32:28
Postat av: Lottis

Sitter fortfarande här och äter godis, det är fasen riktigt gott, och ikväll tänker jag unna mig det utan dåligt samvete, bara för att jag är så duktig med maten nu :-) Din islatte ser inte ut att gå av för hackor, den heller :-) Nä, duschen nästa och sen var det visst lite friidrott på tv:n... Ha en bra kväll! Kram

2007-06-27 @ 21:05:01
URL: http://charlotte77s.blogg.se
Postat av: lmn

åh den latten såg god ut, slurp! Bara för man inte har en endaste gnutta mjölk eller grädde hemma *snyft* Lite svårt när man inte haft kylen igång!

2007-06-27 @ 21:32:12
URL: http://lmn.nu

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0