Proppmätt

En och en halv köttbit, massor med smarrig sallad och med en hel del vin sitter jag här (som ni förstår - mätt så att jag kan spricka) och kollar in de uppsydda och nystrukna gardinerna. Känns skönt att det är gjort även om det inte syns att jag har gjort någonting. Är nöjd med resultatet iaf.
Har också sytt gardinen till gästtoaletten. Det var ju lika bra att passa på när jag väl hade släpat ner symaskinen från vinden. Blev jättenöjd med den. Fönstret är ju väldigt litet men eftersom gardinen har vit botten så blir det inte mörkt men ändå inte samma insynskänsla som tidigare. Färgen från Serholt är i samma nyans som kakel och klinkers. Kanske blir tråkigt men just nu vill jag hellre ha lugna, matchande färger från samma färgskala än en rejäl färgklick. Fattas bara nya handdukar, en anvisning om gästhandduk och kanske något litet att ha på den lilla listen (väldigt smal) i fönstret.

Blev inga dörrar från ByggMax idag. L blev kvar säljandes korv på AC eftersom hans efterträdare hade blivit sjuk. Jag och W åkte bort och kollade och bestämde oss för vilka vi vill ha och bokade släp så imorgon mellan mina arbetspass ska vi dit och handla dem:) Kommer att göra oerhört mycket för känslan i huset. De mörka, skavda och hemskt fula trädörrarna som finns nu förminskar allt. Som i allrummet där det finns fyra mörka dörrar. Det i kombination med vår ärvda bruna soffa och bord gör att det blir mörkt och känns mindre.
Dörrarna kommer förhoppningsvis att ändra på detta.

Nu blir det tvsoffan resten av kvällen. Måste väl va lite social när N är här och hälsar på.
Imorgon nya tag. Jobb gånger två och uppläggning av de åtta panelgardinerna i vardagsrummet.

Trevlig kväll på er!



Kommentera
Postat av: Annika

ujuj... du har då gardiner att göra... :)
Kommer du och gör nya till mig med? ;)
Kraaaaaaaaaaaaam!

2007-06-03 @ 00:19:14

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0