Zzzznarrk

Något mör efter gårdagens kväll ute känner jag. Inser att jag är ganska rejält trött efter allt jobb, all oro som är på jobbet och alla grejer som jag borde/måste ta tag i och fixa innan vi åker till Astrid Lindgrens värld på tisdag.
Delade en flaska röd vin igår med L samtidigt som vi satte upp de nyinköpta hyllorna och ljuskreationen från Dimoda i vardagsrummet. Var hungrig men eftersom vi skulle ut och äta så åt vi inget hemma. Tydligen blev vinet på tom mage, sen all mat och mera vin för mycket för mig så när vi väl kom till bion och halva filmen hade gått så sov jag. På bion! Detta är den tredje gången i mitt liv som jag går på bio en fredag och somnar. Tre gånger = ingen tillfällighet och engångshändelse så nu ska jag lära mig av mina misstag och INTE gå på bio en fredag efter en hel arbetsvecka med vin i magen. Iofs så gjorde det inget på den förra filmen som var usel och gårdagens film var dessutom 2.37 timmar lång och kanske inte den bästa film jag sett. Men ändå...

Var hos LB och pysslade hela dagen igår. Så himlans lyxigt och kul att få sitta ner flera timmar i sträck. Gjorde ett minialbum till W:s gammelmormor och ett kort till G som fyller år nästa vecka. Slänger upp de här när jag gjort dem riktigt klara. Återstår framsidan på minialbumet och sen en sida som det ska va en teckning på som W har ritat.

Tvättar kökets och matrummets gardiner nu. För att jag ska kunna sy upp dem till rätt längd så måste jag ju tvätta dem först eftersom de säkert krymper en del. En sån där tråkig syssla eftersom slitet inte märks. Gardinerna ser ju likadan ut trots att jag har umgåtts med dem hur länge som helst när det är klart. Tvätta, hänga, mäta, sy, stryka och hänga upp...
Ska hänga ut dem på tork nu och sen kasta mig in i duschen. W och jag ska till AC och äta nygrillad korv som L står och säljer mellan tolv och två. Var någon mcdag med aktiviteter m.m. så det kanske blir kul, hoppas jag.
Sen kanske, kanske det blir en sväng till ByggMax för att handla nya innerdörrar. Kräks på våra fula trädörrar. Dessutom är det ju vita dörrkarmar i hela huset så varför inte ha vita dörrar då. Kommer att bli så fint:)

Ha en trevlig dag i blåsten och solen!



Kommentera
Postat av: Lottis

Blev det några dörrar.....? Tack för senats föresten...

2007-06-02 @ 20:06:02
URL: http://charlotta.brohede.se
Postat av: Malinbayard

Å, ALV!!!
Då kommer du att vara väldigt nära Malin!!!
Jobbar ju i Vimmerby.
Är det med kören du ska dit?

2007-06-04 @ 07:57:02
URL: http://malinbayard.blogg.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0