Jag är bara 31!

Är både snurrig, virrig och ganska yvig just nu (skyller på morgondagens barnkördag och påskveckans alla spelningar). Har fått för mig att jag fyller 33 i sommar men idag vid frukosten på jobbet så uppdagades det att jag fyller 32. Alltså är jag bara 31 nu. Har ingen koll alls men ett bonusår är ju inte fel!
Fast trots min unga ålder (!) så har mitt närminne börjat att svika mig. Har idag, trots att det ännu bara är förmiddag, letat efter nycklarna, adresslista och noter *suck*.
Hittade dock allt utom noterna osm jag kom på ligger kvar hemma:(

Ska slänga i mig en kopp kaffe innan det blir en tripp till Stuvbutiken för att bestämma kakel till gästtoaletten, besök på Mique för att köpa Marimekko tyg till halltavlan och förhoppningsvis en snabbvisit på Willys för lite helgmat.

Har kommit fram till att jag har ett stort OM i mitt liv som jag alltid kommer att bära med mig. Konstaterade det igår kväll. Får väl fundera mer på vad detta OM kommer att innebära. Fast det behjöver inte innebära något utom en tanke, ett OM, som alltid kommer att finnas där.

Trevlig helg på er!





Samtal

Snart dax för årets kombinerade löne- och utvecklingssamtal mellan mig och chefen. Borde kanske ha förberett mig något mer men det är ju så att man är garanterad en viss löneförhöjning inom en procentsats upp till 2,5% (tror jag) och jag känner (och har fått veta också) att hur många procents förhöjning jag får inte beror på hur min chef (trots att det låter så rent verbalt) lägger fram mig och mitt jobb inför kanslichefen.
Har kontaktat min fackliga representant som kommer att förhandla åt mig och föra fram de saker anledningar som jag, i samråd med henne, tycker ska spela en roll till en kanske något högre lön.
Borde kanske ha förberett mig mer men med tanke på det snurret och halvfelet som begicks förra året när musikernas löner bestämdes men jag pratade nyss med Å och han gav mig några fasta punkter att peka på om man jämför min tjänst, yrkeskunksap, ansvar, dokumenterad väl fungerande verksamhet samt erfarenhet och betyg jämfört med övriga musiker i samfälligheten.
Får väl se vad det blir av detta men stundande samtal känns just nu bara som något som tar av min tid som jag skulle kunna använda att göra annat på. Kanske känns annorlunda efteråt...



21.17

Klar med de flesta av torsdagens arbetsuppgifter. Ska bara hoppa upp på ovanvåningen och dra igenom några noter inför påskveckan innan jag åker hem. Planen är att avverka och öva så mycket som möjligt nu så jag kan va hemma på dagarna nästa vecka och bara åka till jobbet när jag ska spela. Vilket är nästan varje dag och till helgen ganska avancerade saker. Men det ordnar sig nog.

Samtalet med chefen kändes ok, sen kan jag inte sluta förundras över detta med tjänster, instruktioner, schemaläggning, vad ska ingå osv osv. Allt var så mycket lättare för ett år sedan och betydligt mycket roligare. Jag saknar A massor.

Gonatt!






Äckliga djur!

Är seg efter en morgon i konflikternas rike. Igår var kag och W ute och rotade i lådor och kassar i garaget för att hitta vårskor samt överdragsbyxor m.m. som fortfarande inte kommit in och på plats sen flytten.
Hittade på hennes vårkängor samt jacka och byxor vilket jag inte trodde att jag skulle göra.
Imorse fick hon overallabstinens och bara vägrade att ha på sig byxorna. De satt inte bra, gjorde ont, kliade och var allmänt obehagliga trots mina positiva komplimanger. Slutar med att hon ligger svettig och gråtandes på hallmattan och jag står upp och gör detsamma nästan. Två starka viljor som inte vill åt samma håll.
Väl på plats på dagis gick det finnemang.

De varnar på radio och tv att det kommer att finnas fler fästingar än någonsin i Värmland. Bara tanken på de små fula varelserna ger mig creeps. Känner till en som blev biten av en fästing där de konstaterade att det var ett fästingbett långt senare. Under den tiden hade hon ont i kroppen, värk och mådde allmänt dåligt. Så äckligt!
Eftersom de har varnat och pratat om vaccinering mot tbe så har jag ställt in mig på att både jag och W ska gå och vaccinera oss men igår fick jag veta att de tre sprutor som man ska ta kostar 1000 kronor! Ska det behöva kosta 1000 kronor att ge sitt barn vaccin mot en oerhört otäck sjukdom som sprids genom dessa äckliga djur och blir alltmer vanlig!! På sin höjd borde det kosta som ett vanligt vårdcentralbesök.

Gårdagen innehöll också ett besök på folktandvården. Den årliga kontrollen för W. Hon var laddad och gapade stort för att visa upp sina nyborstade tänder. Fick beröm för skötseln och tips om tandtråd som jag skulle kunna ta någongång ibland längst in (hur farao ska det gå till-jag kan ju knappt ta tandtråd på mig själv och absolut inte längst in!). Hon fick även banankräm på tänderna, en ny Nalle Puhtandborste och en ring med ett rött hjärta på.
Vi firade med fika i solen (jättebra med chokladboll efter bananpenslingen) på soltorget efteråt och det var så mysigt. Är otroligt att hon har blivit så stor nu att vi kan sitta och fika tillsammans. När vi gick förbi Lindex stannade hon vid fönstret och sa: mamma, titta vilken snygg kille och tjej, om skyltdockorna *s*.

image17
image19
image20
image21




På jakt efter gardiner

Hade en dejt inplanerad med L på lunchen idag. Skulle springa runt och kolla på gardiner till sovrummet och på tyg till tavla i hallen. Men så blidde det inte (himlans jobb som ställer till det).
Tänker ännu en gång åka själv och kolla. Har ju inte varit i affären på Lammberget ännu. Vore så kul om det fanns något snyggt där. Fast det är inte det att det inte finns massor med snygga gardiner att köpa utan att hitta några som passar till den förbaskade fondväggen. Erkänner att jag ångrar den lite även om den är häftig och fin.

De ringde från Casablanca alldeles nyss och sa att filmen jag beställde i måndags hade kommit så senare i eftermiddag blir det mys framför tv:n med W. Hoppas inte den är för otäck bara. Jag kommer inte ihåg den i detalj. Får väl snabbspola förbi det värsta i så fall.

So long...




New rules

Nya regler på jobbet.
När man är sjuk ska man ringa till chefen istället för till expeditionen vilket är helt ok. Sen ska chefen i sin tur anmäla de anställdas sjukfrånvaro till Clarahälsan för att de ska ringa hem till den som är sjuk och ge rådgivning. Väldigt konstigt system. Jag kan inte tänka mig något annat syfte till att göra så än att cheferna har betalt Clarahälsan för att ringa hem till mig när jag är sjuk och ställa frågor, kolla upp varför jag inte är på jobbet och få mig fortare dit igen (*funderar*).
Kanske en aning syniskt och misstänksamt tänkt av mig men det är ju en sån dum idé.
Om jag är hemma och är allvarligt sjuk så har jag förmodligen redan under dag ett av min sjukfrånvaro varit i kontakt med vårdcentralen, sjukhuset eller sjukrådgivningen (för vi ska inte använda Clarahälsan som någon vårdcentral har vi blivit tillsagda) och om jag är hemma för någon lättare sjukdom som förkylning, huvudvärk etc så varken behöver jag, eller kanske vill, ta emot ett samtal från Clarahälsan med hundra frågor som går ut på att få veta att jag ska ta en panodil och vila sig.
Bra att jag inte är sjuk så ofta!

Igår tog farfar bort (efter mången fundering...) rutschkanan på W:s säng. Jag tyckte att det var bättre att hon fick lite mer plats att leka på. Sängen älskar hon och även kojjan under och den går ju att ha även utan kanan.
Blev superbra.
Sen fick hon ett rosa prinsesskåp av mormor Y som hon älskar massor. Imorse när hon kom upp till oss berättade hon att det inte har varit några tjuvar i hennes prinsesskåp för låset var fortfarande på *ler*. I skåpet har hon sin hårborste, sina toffsar och klämmor och sitt smink som hon kallar för linser (!).
image12
image13
image15


Kalla mig bäverbarn

Så var det måndag igen då. Tycker att veckorna rusar iväg och att det jämnt är nära torsdagen hela tiden. Min fixering vid torsdagar har förmodligen koppling till vuxenkören. Har lite för höga krav på mig när det gäller den samt att om det inte går bra så har jag alldeles för lätt att bli nedstämd och ledsen efteråt. Fast det spaciga är ju att den senaste tiden har övningarna både gått bra och varit utvecklande och kul. Att jag ska va så nervig alltid...

Har ägnat måndagen åt att dammsuga huset, tvätta två maskiner, vika tvätt m.m. När jag var klar med det blev det en tripp till Obs för att äntligen köpa Elfa system till klädkammaren där jag ska ha min pysselhörna. Väl där blev W och jag sittandes och mumsa på korv med bröd. L ringde och kunde inte motstå vår mysiga stund (som W sa att vi hade) utan kom förbi och mumsade han också. Köpte inget hyllsystem på Obs då de bygger om och det var kaos på byggavdelningen:(
Körde till Beijers och hittade vad jag ville ha. Köpte konsoller och hållare. Åkte sen till casablanca eftersom jag lovat W att vi skulle titta på Ensam Hemma. Tyvärr så hade de inte den filmen att hyra ut men jag beställde en som vi ska hämta på fredag. W är så himlans sugen på att se den. vet inte hur det blev att vi började prata om Kevin, hur han blev bortglömd ensam hemma och tjuvarna som kommer på besök men hon pratar massor om den.

Utdrag från min och W:s konversation i bilen tidigare idag:
Jag: Men gumman, jag kan inte ta upp vantarna nu när jag kör bil.
W: Kalla mig inte det ordet.
Jag: Vilket ord då?
W: Det du sa.
Jag: Menar du gumman?
W: Ja.
Jag: Vad ska jag kalla dig då?
W: *funderar* Bäverbarn
Jag: *skrattar* Ska jag kalla dig bäverbarn?
W: Nä. W ska du kalla mig.

Ha de gött!

Ps: Kul att ni kommenterar men skriv gärna namn så jag vet vem som sagt vad...
image10
image11


Underbara W

Är helt klart något fel med den här datorn *grrr*. Skulle ta coh skicka bilden på Wega och hennes föl till en kompis och eftersom jag inte har den sparad här så gick jag in på bloggen och skulle ta den därifrån. Men den öppnas ju inte trots. Men som inloggad kan jag se den och det finns inget som indikerar då att den inte skulle vara sas utlagd i inlägget! Måste checka av... Är det någon som har varit här inne som kan se den???

Inser att våren är här för att stanna. Hade planer på att skynda på den ännu lite mer och tänkte vrida om klockan till sommartid redan inatt. Sa till de flesta i min närhet under hela gårdagen att de inte skulle glömma bort att ändra klockan så de inte kom för sent idag. Insåg sen att det är först om en vecka ändringen ska ske! Hoppas att ingen av de jag tjatade på gjorde som jag sa. Ska se att jag kommer att glömma att ändra tiden om en vecka och själv komma för sent!

Idag var W med på jobbet. Hon var så underbart go då hon kröp upp bredvid mig när jag skulle spela. Först blev jag lite orolig att hon skulle flippa ur och börja slå på tangenterna men hon satt bara bredvid mig och fingrade lite på något på kanten. När jag hade spelat klart sa hon högt så att alla hörde att hon var duktig för hon rörde bara vid kanten.
Hela dagen har hon varit harmonisk, glad och vi har bara haft det mysigt tillsammans. Eftersom hon är tre år med en enormt stark vilja så är våra dagar mest fyllda av konflikter så det gäller att njuta när det kommer en sådan här dag.

Nu börjar jag få lite pejl på de olika rummen i melonhuset. Har fortfarande lite saker som ska upp och på väggar, placeras ut osv men det är minsann på g. Ska köpa fler krukor och växter till vardagsrummet på tisdag. Är också sugen på en dörmatta från Village men den får nog vänta lite till. Tyvärr...

Trevlig kväll på er!

image3

image6
image7
image8
image9
image10
image11


Till salu

Har hostat mig igenom hela körövningen. Trodde jag skulle kräkas ett tag. Någonting gjorde att hostan eskalerade under övningen och jag led med kören som fick stå ut med mina otäcka ljud. Trodde att jag var på väg åt det bättre eftersom jag fick sova något mer under natten till idag. Lever på Fishermans friend just nu. Har snart provat alla deras smaker. Blev erbjuden en Vicks blå när jag hostade som mest under övningen. Stod dock emot att berätta om Vicks laxerande effekt för koristerna. Men EN tablett ska jag väl klara av...!

Vilken dag som helst kommer Wega att finnas på de flesta hästannonssidor på nätet. Är med stor sorg i hjärtat som jag inser att min tid, ork och pengar inte kommer att räcka till och därför tar jag inte hem henne utan säljer. Vet hur jag är så om jag skulle ta hem henne så skulle det ta den mesta av min lediga tid och vara mitt enda intresse. Sen har jag kollat efter stallplatser. Usch vad dyrt det är att inackodera häst! Det var stor skillnad när jag hade eget stall. Sen är det så att om W vill fortsätta med hästar så satsar jag hellre på en häst till henne. Fast usch vad hemskt det känns. Gnager oerhört i mig.

Sen finns det en hel del annat som gnager i mig. Fast det kanske blir bättre imorgon, till helgen, nästa vecka eller 2009!?!

image4

image5

Blanda inte!

Äntligen är jobbdagen över för idag och därmed också grovplaneringen för kommande höst. En ganska lugn dag vilket var bra efter min betydligt mindre lugna natt.
Kom i säng redan vid halv elva eftersom jag fortfarande känner mig trött efter att ha varit sjuk. Började hosta direkt och höll sen på med det till klockan två då jag efter att ha provat sitta upp i sängen och sova, sitta och ligga nere i soffan i vardagsrummet för att inte väcka hela huset, gå omkring, stå på toa och se på mig själv i den icke fräscha spegeln, mosa i mig en och en halv påse Vicks halstabletter och druckit nästan tio matskedar av W:s hostmedicin i ren panik över att jag inte kunde sluta hosta, bröt ihop och satt vid sängkanten och snyftade arg för att jag inte kunde sova och ledsen för att det var så synd om mig och för att jag varje sekund av detta vakna läge blev en hjärncell fattigare.
Somnade tydligen sittandes i sängen för jag vaknade klockan fem av att jag hostade så jag nästan kräktes och av att det gjorde enormt ont i magen. Resten av timmarna fram till klockan åtta kan sammanfattas så här: ät inte mer än en påse halstabletter och drick inte mer än två matskedar hostmedicin. Och om ni ändå är sugna på att göra det så gör det inte vid samma tillfälle! Vad är värre än att hosta varannan minut? Jo att dessutom också tillbringa morgonen på toaletten!

Var på ridskolan med W igår. Vet inte hur jag ska få henne att förstå att man inte kan rida samma häst varje gång. För henne finns bara Prinsen. Sen att han bor i samma box som Greven som han är pappa eller son till (kommer inte ihåg vilket det var) och som ser nästan exakt likadan ut spelar ingen roll för henne.
Jag försökte med allt när hon kröp upp i mitt knä och storgrät efter det att ridläraren hade sagt att hon inte fick rida Prinsen igår.
Hade fem konflikter på väg ut till stallet där jag tillslut sa att antingen så rider du Greven eller så åker vi hem. Men hem ville hon inte men när hon kom in i boxen och såg Prinsen kramade och pussade hon på honom, ignorerade Greven och grät igen för att hon inte ville rida honom.
Konstaterar att detta är ett problem som i kombination med den ganska sena ridtiden för sådana här små inte gör saken lättare.
Slutade med att hon red Greven och var jätteduktig och glad under ridturen. Prinsen var orolig, skrapade och la sig ner två gånger i början av ridpasset och sen beslutade de för att han skulle avbryta lektionen. Trodde att han fått kolik vilket jag med stor inlevelse förklarade för W och påade vad bra det var att hon inte fick honom idag!

Mot affären efter nya halstabletter!
 


Påverkad

Är tebax på jobbet efter allt för många dagars frånvaro pga sjukdomar. W blev sjuk med feber och hosta, L fick jättehög feber och enorm hosta och kunde inte vab:a i torsdags så det var bara för mig att stanna hemma. Första gången, på åtta år, som jag ställde in vuxenkören. (Vad är det som gör att jag har så himlans svårt att visa mig svag och lämna över ansvar? Varför måste jag oroa mig så för om de verkligen kommer att hinna öva in alla sånger till nästa uppsjungning?)

På torsdagkvällen var det dax för mig att ha ont i hela kroppen, hosta ut lungorna på vardagsrumsbordet och ha feber.
Men idag är jag tillbaks och med tradolan och panodil i kroppen sitter lungorna där de ska och jag kan sitta upprätt trots att det molar lite i ryggen. Försöker på bästa sätt att inte låta allt för snorig, andfådd och groggy när jag ringer och letar folk som vill spela under kommande höst.
Vissa musiker är så flummiga. Jo det är faktiskt så. De har bara sitt instrument i huvudet och kan knappt hålla ihop en mening som handlar om datum och längd på programmet de ska framföra. Pratade just med en kille från Luleå. Fick säga samma information tre gånger och ÄNDÅ sa han att han skulle ringa imorgon och säga om han tänkte komma eller inte. Åter igen - "nej, vi har stängt då!" *suck*

Nu har det verkligen börjat att bli vår ute.
Underbart även om jag än så länge bara har njutit från soffan insnurrad i en filt, kisandes hostandes ut mot solen som mot all förmodan lyckas att ta sig igenom markisen som jag upptäckte att vi hade igår på det lilla fönstret i vardagsrummet och hivade ner så mycket det bara gick.
Grannarna har letats sig ut och det är spännande att kika på dem. Det är ju vår första vår på Melonvägen och vi känner ingen men snart känner jag dem alla genom att iakta dem. *he he*.
Där finns han
som redan har tvättat bilen flera gånger sen det blev plusgrader (vi andra får dåligt samvete).
Där finns hon med snygga, smala Victoria Beckhamjeans med silverkrona på, som gärna går en sväng längs gatan med sin son när hon slutat jobbet för dagen.
Där finns paret där jag inte fått grepp om vad mannen helst hittar på men kvinnan dyrkar Beckhamskvinnans son och ropar gärna på honom mest hela tiden.
Sen finns där även en liten tjej som cyklar omkring på en liten cykel skrikandes till en som ser ut att va 25 som också cyklar omkring fast på en något större cykel. Dessa har jag sett cykla omkring tre gånger i cirklar på gatan som att de leker följa John. 
Tur att jag är frisk nu och kan va på jobbet. Jag börjar ju likna en desperat hemmafru som inte har något bättre för mig än att kartlägga vad grannarna gör. Fattas bara att jag ska hitta ett nedgrävt lik när jag börjar att påta i mina ännu oupptäckta rabatter!

Hej hopp från "Melon Lane"


Två är värre än en

Så klart skiter det sig med min "underbara, utvecklande och inspirerande vuxentid" som jag skulle ha både måndag och tisdag! Var ju så sugen på att scrappa och korta och beslutade mig för att på tisdagen skulle det minsann bli av. Därför ägande jag måndagen åt att shoppa krukor och lite nya gröna växter. Hittade också så söta och fina salt/pepparkar från Serholt som jag bara var tvungen att ha på min Värdehylla. Blidde även en present till farmor K som fyller i morgon (tror jag). Hann också dammsuga, sätta upp korgarna till vantar och mössor i hallen, två av tavlorna i vardagsrummet och lite annat plock innan jag hämtade en mycket trött W på dagis.
Blev en tur till Bergvik när L hade slutat jobbet för att köpa krokar och toarullshållare till badrummet (J**** vad dyrt!!) och lite annat nödvändigt. Förstod redan då att det var något som inte stämde med W...

Vid två på natten vaknade hon och ropade med svag röst efter vatten. Hon skakade när hon drack så att hon spillde ett glas i sängen. Kroppen var röhet (jag tror aldrig att hon varit så varm någongång tidigare) och hon sluddrade något om att "de kommer". Självklart hade vi inget febernedsättande hemma!!. Blev inte mycket sömn retsen av natten. På måndagen tog vi oss till Apoteket och köpte Panodil och sen till Ica och köpte glass.
Pratade med dagis och fick veta att det går influensa med feber. Jasså!!

Vad är värre än att ha en sjukling hemma? Jo två!
Idag vabbar L fast inatt har han legat i E:s rum och haft djupa attacker av hosta. När jag lämnade dem för att åka till jobbet satt han i soffan vid tv:n och mådde allt annat än bra. W stod i trappan och grät för att hon inte kunde följa med mig. Hon sa att hon kunde ta på sig massor av kläder så kunde hon bli med. Hon mådde ju bättre idag enligt sig själv. Min lilla goding!

Såg iaf DH igår (fast utan M) och det är verkligen bra!



Gött!

Äntligen är kördagen till ända. Det var långa men välbehövliga fem timmar. Fast det har varit kul också. Kör är ett mycket häftigt instrument. Sliter oerhört på mig eftersom jag har så himlans höga krav på mig själv, speciellt när det gäller vuxen kör och ledarskap. Måste vara förberedd upp till tänderna och ha tänkt igenom allt. Alla sånger, lunchbeställning, fika, vem gör vad m.m. m.m. Men nu känns det som sagt gött...

Den sköna magkänslan hänger säkert ihop med att jag är ledig både måndag och tisdag. W gör sin andra inskolningsvecka och ska va på dagis några timmar under både måndagen och tisdagen så jag får egen, kvalificerad vuxenensamtid Det händer inte ofta och inte utan att man aktivt letar barnvakt.
Har en del funderingar på saker jag ska ta tag i som att måla W:s rosa hylla och henne bord ska få en andra strykning, sen skulle jag vilja koppla in min dator och börja "korta" och scrappa (måste kolla på datorn vad jag gjort tidigare och hur för att komma igång igen efter detta långa break). Sen lockar fika med M, shoppa lite till vardagsrum och kök.
Finns ju massor att hitta på....

Återkommer med vad det blidde... om någon vill veta...

Hej Svejs!


Det är prästen som har tagit honom

Idag gick dagislämningen toppen. Skön känsla att ha med sig puss, kram och vink från en glad tjej när man sitter på denna frusna arbetsplats. Ska ner till Ica och handla smarrig fika till söndagens kördag. Vad köper man för smarrigt till 32 stycken? Får väl köpa två sorters kakor och hoppas på att om man inte tycker om den ena så funkar det med den andra. Förresten så är de säkert så mätta efter den näringsrika lunchen (från pizzerian) att de inte orkar så mycket kakor. Kan man ju hoppas på...

Ikväll ska jag och W på Pippi Långstrump på Sundstaaulan. Får se vad hon tycker om föreställningen då hon hela morgonen har pratat om att prästen kommer att komma och ta tillfånga polismästaren ikväll på teatern. Hon lever i LasseMajas värld sen jag köpte dvd till henne. Fast årets julkalender var den bästa på flera år tycker jag.

Ica, here I come...

Trevlig helg på er!


Österlen eller en fransk lantväg

Så var det den första mars och vi har bott i melonherrgården i en hel månad minsann. Tiden går så himlans fort. Det finns fortfaran de kartonger som är ouppackade. Halvfulla med saker som jag inte vet om jag ska spara, vart det ska stå eller om jag ska slänga allt på tippen. Orken att plocka upp de där "icke-så-nödvändiga" grejerna som inte är disktäll, W:s Emil-dvd eller bakbunken infinner sig inte. Funderar på om det har med kombinationen jobba 100%, barn i trotsåldern som påstår att det är morgon klockan sex varje dag och att jag nu har stigit in i den ålderskategorin som benäms som 30+.
Förra veckan skyllde jag på mitt stundande Ikeabesök nrä det gällde dekorations och inredningsprylar men eftersom jag var på Ikea i tisdags kan jag ju inte skylla på det nu! Återkommer om jag kommer på en vettig förklaring...

På tal om Ikea... I LOVE IT! Släpade en full kundvagn samt en jättetavla (som enligt mig heter Österlen men det står något om en fransk lantväg på den medföljande lappen *fnys*) under armen genom snömodden till bussen i tisdags eftermiddag (hade även lyckats trycka ner några saker i K:s vagn). Fascinerande nog så när jag väl kommit hem med alla sakerna och packat upp dem och placerat ut dem på tänkta ställen så syns det knappt att jaghar  varit och shoppat. Är huset stort eller var det bara en dröm om den fulla kundvagnen?!!
Ska bli underbart när Ikea öppnar på Bergvik så jag slipper dra runt på tunga vagnar...

Idag lämnade L på dagis. Efter en timme var det dax att gå ifrån och lämna en gråtandes W ensam med de andra små grytnissarna. Nu hard et snart gått en vecka av inskloningen och visst funkar det men det märks också att hon är äldre nu och ifrågasätter och funderar mer på både detta med dagis, lämning icg de nya kompisarna. Kul är dock att grytet är en avdelning för döva och hörselskadade. Tre (tror jag) av barnen har nedsatt hörsel så fröknarna tecknar mycket och det barn som är värd för lunchen både berättar och teckan, allt efter sin egen förmåga, vad som ska serveras. W kan redan teckna katt, majs, hund och pytt i panna *garvar*.

Nu stundar jobb här...

Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu: Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0