Det är prästen som har tagit honom

Idag gick dagislämningen toppen. Skön känsla att ha med sig puss, kram och vink från en glad tjej när man sitter på denna frusna arbetsplats. Ska ner till Ica och handla smarrig fika till söndagens kördag. Vad köper man för smarrigt till 32 stycken? Får väl köpa två sorters kakor och hoppas på att om man inte tycker om den ena så funkar det med den andra. Förresten så är de säkert så mätta efter den näringsrika lunchen (från pizzerian) att de inte orkar så mycket kakor. Kan man ju hoppas på...

Ikväll ska jag och W på Pippi Långstrump på Sundstaaulan. Får se vad hon tycker om föreställningen då hon hela morgonen har pratat om att prästen kommer att komma och ta tillfånga polismästaren ikväll på teatern. Hon lever i LasseMajas värld sen jag köpte dvd till henne. Fast årets julkalender var den bästa på flera år tycker jag.

Ica, here I come...

Trevlig helg på er!



Kommentera
Postat av: Malinbayard

Lasse Maja - kalendern var helt underbar!!!

2007-03-02 @ 16:10:54

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0