Gött!

Äntligen är kördagen till ända. Det var långa men välbehövliga fem timmar. Fast det har varit kul också. Kör är ett mycket häftigt instrument. Sliter oerhört på mig eftersom jag har så himlans höga krav på mig själv, speciellt när det gäller vuxen kör och ledarskap. Måste vara förberedd upp till tänderna och ha tänkt igenom allt. Alla sånger, lunchbeställning, fika, vem gör vad m.m. m.m. Men nu känns det som sagt gött...

Den sköna magkänslan hänger säkert ihop med att jag är ledig både måndag och tisdag. W gör sin andra inskolningsvecka och ska va på dagis några timmar under både måndagen och tisdagen så jag får egen, kvalificerad vuxenensamtid Det händer inte ofta och inte utan att man aktivt letar barnvakt.
Har en del funderingar på saker jag ska ta tag i som att måla W:s rosa hylla och henne bord ska få en andra strykning, sen skulle jag vilja koppla in min dator och börja "korta" och scrappa (måste kolla på datorn vad jag gjort tidigare och hur för att komma igång igen efter detta långa break). Sen lockar fika med M, shoppa lite till vardagsrum och kök.
Finns ju massor att hitta på....

Återkommer med vad det blidde... om någon vill veta...

Hej Svejs!



Kommentera
Postat av: Anonym

Timmarna man är ensam brukar springa på i ett huj. Önskar dig sköna och bra stunder samt att det går bra för lilla söta W på dagis förstås.

2007-03-04 @ 22:45:36
Postat av: Malinbayard

Malinbayard var det som skrev förra kommentaren men det kom ju inte med...

2007-03-04 @ 22:46:11
Postat av: ø¤º°`°º¤ø,¸¸,øº°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø

Har en dag i morgon utan barn hemma...är så j*a sugen på att rida men det går ju inte. Han kan ju bara inte gååååå utan skor...det äääääär ju sååå synd om han. *muttrar* Men gå till stallet från hagen går bra minsann. Tror jag ska köpa ett sånt där urgulligt rosa täcke till honom iaf.

Japp, igång med datorn och scrappandet!!!!! Borde själv ta mig i kragen igen, var så på hugget ett tag men så vet jag inte vad som kom för mig. Eller av. Inspiration finns nog bara jag sätter mig...och det är väl just där problemet är...

2007-03-05 @ 00:22:22
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=broken
Postat av: Lottis

Försöker själv göra lite kort till påsk...men det går segt... kanske bprde ta en kväll..??

2007-03-07 @ 10:31:25
URL: http://charlotta.brohede.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0