Samtal

Snart dax för årets kombinerade löne- och utvecklingssamtal mellan mig och chefen. Borde kanske ha förberett mig något mer men det är ju så att man är garanterad en viss löneförhöjning inom en procentsats upp till 2,5% (tror jag) och jag känner (och har fått veta också) att hur många procents förhöjning jag får inte beror på hur min chef (trots att det låter så rent verbalt) lägger fram mig och mitt jobb inför kanslichefen.
Har kontaktat min fackliga representant som kommer att förhandla åt mig och föra fram de saker anledningar som jag, i samråd med henne, tycker ska spela en roll till en kanske något högre lön.
Borde kanske ha förberett mig mer men med tanke på det snurret och halvfelet som begicks förra året när musikernas löner bestämdes men jag pratade nyss med Å och han gav mig några fasta punkter att peka på om man jämför min tjänst, yrkeskunksap, ansvar, dokumenterad väl fungerande verksamhet samt erfarenhet och betyg jämfört med övriga musiker i samfälligheten.
Får väl se vad det blir av detta men stundande samtal känns just nu bara som något som tar av min tid som jag skulle kunna använda att göra annat på. Kanske känns annorlunda efteråt...



21.17

Klar med de flesta av torsdagens arbetsuppgifter. Ska bara hoppa upp på ovanvåningen och dra igenom några noter inför påskveckan innan jag åker hem. Planen är att avverka och öva så mycket som möjligt nu så jag kan va hemma på dagarna nästa vecka och bara åka till jobbet när jag ska spela. Vilket är nästan varje dag och till helgen ganska avancerade saker. Men det ordnar sig nog.

Samtalet med chefen kändes ok, sen kan jag inte sluta förundras över detta med tjänster, instruktioner, schemaläggning, vad ska ingå osv osv. Allt var så mycket lättare för ett år sedan och betydligt mycket roligare. Jag saknar A massor.

Gonatt!







Kommentera
Postat av: lmn

Hoppas du fick en fin löneförhöjning!!

2007-03-29 @ 17:40:44
URL: http://lmn.nu
Postat av: Malinbayard

Håller tummarna för dig när det gäller löneförhandlingen! Kruxet med %-påslagning är ju att det gäller att ha en hög summa att få procent på... *hm*

Påsken tänker ju jag som en vanlig anställd som mera lediga dagar på raken, annat för dig som väl har mera jobb än någonsin!?

Kul att du är inne och läser lite bloggar på lunar, så att jag "bjuder igen" läsandet!

2007-03-30 @ 11:00:56

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0