Till salu

Har hostat mig igenom hela körövningen. Trodde jag skulle kräkas ett tag. Någonting gjorde att hostan eskalerade under övningen och jag led med kören som fick stå ut med mina otäcka ljud. Trodde att jag var på väg åt det bättre eftersom jag fick sova något mer under natten till idag. Lever på Fishermans friend just nu. Har snart provat alla deras smaker. Blev erbjuden en Vicks blå när jag hostade som mest under övningen. Stod dock emot att berätta om Vicks laxerande effekt för koristerna. Men EN tablett ska jag väl klara av...!

Vilken dag som helst kommer Wega att finnas på de flesta hästannonssidor på nätet. Är med stor sorg i hjärtat som jag inser att min tid, ork och pengar inte kommer att räcka till och därför tar jag inte hem henne utan säljer. Vet hur jag är så om jag skulle ta hem henne så skulle det ta den mesta av min lediga tid och vara mitt enda intresse. Sen har jag kollat efter stallplatser. Usch vad dyrt det är att inackodera häst! Det var stor skillnad när jag hade eget stall. Sen är det så att om W vill fortsätta med hästar så satsar jag hellre på en häst till henne. Fast usch vad hemskt det känns. Gnager oerhört i mig.

Sen finns det en hel del annat som gnager i mig. Fast det kanske blir bättre imorgon, till helgen, nästa vecka eller 2009!?!

image4

image5


Kommentera
Postat av: Lottis

Kram.....

2007-03-16 @ 08:51:45
URL: http://charlotta.brohede.se
Postat av: Erlinglinea

Very cool site. I like the floating effect. Good programming on the Guestbook too.

2009-03-13 @ 09:29:40
URL: http://erlinglinea.myblog.es

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0