Två är värre än en

Så klart skiter det sig med min "underbara, utvecklande och inspirerande vuxentid" som jag skulle ha både måndag och tisdag! Var ju så sugen på att scrappa och korta och beslutade mig för att på tisdagen skulle det minsann bli av. Därför ägande jag måndagen åt att shoppa krukor och lite nya gröna växter. Hittade också så söta och fina salt/pepparkar från Serholt som jag bara var tvungen att ha på min Värdehylla. Blidde även en present till farmor K som fyller i morgon (tror jag). Hann också dammsuga, sätta upp korgarna till vantar och mössor i hallen, två av tavlorna i vardagsrummet och lite annat plock innan jag hämtade en mycket trött W på dagis.
Blev en tur till Bergvik när L hade slutat jobbet för att köpa krokar och toarullshållare till badrummet (J**** vad dyrt!!) och lite annat nödvändigt. Förstod redan då att det var något som inte stämde med W...

Vid två på natten vaknade hon och ropade med svag röst efter vatten. Hon skakade när hon drack så att hon spillde ett glas i sängen. Kroppen var röhet (jag tror aldrig att hon varit så varm någongång tidigare) och hon sluddrade något om att "de kommer". Självklart hade vi inget febernedsättande hemma!!. Blev inte mycket sömn retsen av natten. På måndagen tog vi oss till Apoteket och köpte Panodil och sen till Ica och köpte glass.
Pratade med dagis och fick veta att det går influensa med feber. Jasså!!

Vad är värre än att ha en sjukling hemma? Jo två!
Idag vabbar L fast inatt har han legat i E:s rum och haft djupa attacker av hosta. När jag lämnade dem för att åka till jobbet satt han i soffan vid tv:n och mådde allt annat än bra. W stod i trappan och grät för att hon inte kunde följa med mig. Hon sa att hon kunde ta på sig massor av kläder så kunde hon bli med. Hon mådde ju bättre idag enligt sig själv. Min lilla goding!

Såg iaf DH igår (fast utan M) och det är verkligen bra!




Kommentera
Postat av: ø¤º°`°º¤ø,¸¸,øº°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø

Värdehyllan?

Hoppas hon kryat på sig nu. Sådär skållheta barn är verkligen läskigt... Och det är ju ALLTID då man ALDRIG har nåt hemma till dom... :(

2007-03-08 @ 18:11:06
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=broken

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0