Underbara W

Är helt klart något fel med den här datorn *grrr*. Skulle ta coh skicka bilden på Wega och hennes föl till en kompis och eftersom jag inte har den sparad här så gick jag in på bloggen och skulle ta den därifrån. Men den öppnas ju inte trots. Men som inloggad kan jag se den och det finns inget som indikerar då att den inte skulle vara sas utlagd i inlägget! Måste checka av... Är det någon som har varit här inne som kan se den???

Inser att våren är här för att stanna. Hade planer på att skynda på den ännu lite mer och tänkte vrida om klockan till sommartid redan inatt. Sa till de flesta i min närhet under hela gårdagen att de inte skulle glömma bort att ändra klockan så de inte kom för sent idag. Insåg sen att det är först om en vecka ändringen ska ske! Hoppas att ingen av de jag tjatade på gjorde som jag sa. Ska se att jag kommer att glömma att ändra tiden om en vecka och själv komma för sent!

Idag var W med på jobbet. Hon var så underbart go då hon kröp upp bredvid mig när jag skulle spela. Först blev jag lite orolig att hon skulle flippa ur och börja slå på tangenterna men hon satt bara bredvid mig och fingrade lite på något på kanten. När jag hade spelat klart sa hon högt så att alla hörde att hon var duktig för hon rörde bara vid kanten.
Hela dagen har hon varit harmonisk, glad och vi har bara haft det mysigt tillsammans. Eftersom hon är tre år med en enormt stark vilja så är våra dagar mest fyllda av konflikter så det gäller att njuta när det kommer en sådan här dag.

Nu börjar jag få lite pejl på de olika rummen i melonhuset. Har fortfarande lite saker som ska upp och på väggar, placeras ut osv men det är minsann på g. Ska köpa fler krukor och växter till vardagsrummet på tisdag. Är också sugen på en dörmatta från Village men den får nog vänta lite till. Tyvärr...

Trevlig kväll på er!

image3

image6
image7
image8
image9
image10
image11



Kommentera
Postat av: Lottis

Ser verkligen najs ut på Melon stället....ska bli spännande att se på riktigt....Gullis W föresten..Hon kan det där med smink.... :)

2007-03-18 @ 19:45:43
URL: http://charlotta.brohede.se
Postat av: Anonym

Sååå stor W börjar bli... ujja.. tiden går..

Så fint ni har det där hemma.. :) Hur många rum och kök har ni?

Kraaaaaaaaaaam!

2007-03-19 @ 17:06:18
Postat av: Helen Oscarsson

Hej. Så hemtrevligt ni har fått det ,granna gardiner o nya möbler .Wilma som har fått koja under sängen var ju fint det också.Hoppas ni är fria från influensan o är på bättringsvägen.Hälsa Wilma att vi kommer till Påsk.Hälsa samtliga. Mamma & Pappa.

2007-03-20 @ 11:11:27
Postat av: Tiagirl

Va fint du har!!!!!!!!! NUUUUUU äntligen ska jag ta och läsa igenom allt och så ha sidan sparad i Favoriter!!! Ny dator gör mig förvirrad att inget är som det ska... :/

2007-05-01 @ 10:08:36

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0