Är du kär i mig

Vad underbart det är med röda dagar som inte är en söndag så man måste jobba. Alla är lediga och sugna på att göra något kul tillsammans.
Vi ringde farmor och farfar imorse och frågade om de blev med till Mariebergsskogen för lite korvgrillning, lek och vandring bland djuren.
Köpte en engångsgrill och korv på Ica men korvbröden var slut fast det ordnade sig när grannens son, som jobbar på SkåreShell, var schysst och sålde en påse från deras frys. Han frågade om det var ok att han slog in det som en french hot dog i kassan *ha ha*.
Njöt av det underbara vädret, grillade korv, lekte i parken och gick runt och kollade på djuren. Det var verkligen vad jag behövde. Känner mig ganska slut i huvudet av den psykiska arbetsmiljön på jobbet sen har denna helgen varit ganska uppbokad för mig med jobb och dubbla kalas m.m.

På vägen hem blev det en tur till Obs där vi, åter igen, stod en halvtimme vid gräsklipparna och resonerade fram och tillbaka. Hur svårt kan det vara att bestämma sig egentligen. Jag blir väldigt faktabunden och tycker att storleken på gräsmattan och motorn, om det är multiclip men ändå har uppsamlare och priset ska få avgöra. L tycker att den ska vara framhjulsdriven eftersom det är bra när man har en gräsmatta som inte är backig, att det ska vara en Stiga (jag skulle köpa en Partner om jag fick välja, den va snyggare) och att den ska vara skön att köra. Får nog låta han bestämma eftersom jag vet att det är han som kommer att klippa gräset. Erkänner att jag inte gör det. För hur skulle det se ut om en desperat, nästan hemmafru på Melon Lane gick runt med en gräsklippare??!!
Köpte ingen idag heller.
Däremot köpte vi golv till altanen. Blev ett klickgolv som ser ut som mörkgrå klinkersplattor som vi kommer att lägga ovanpå trägolvet i den inglasade delen. Tror att det kommer att bli supernajs. Dessutom skönare att gå på, inga matrester kommer att trilla ner mellan bräderna och locka myror och sen är det bara att dammsuga och torka av det. Me like!

Stannade för att tanka bilen på hemvägen och under tiden mittkort blev tömt på pengar passade jag på att gå runt till W som satt i sin bilstol. Böjde mig fram och pussade på henne i ansiktet och hon lät mig hållas (oftast vill hon inte gosa så). När jag hade pussat färdigt tittade hon på mig och sa "mamma, är du kär i mig". Goa ungen min!

Ska avsluta denna 1 maj kvällen tillsammans med M, en kopp the och DH *love*.

Lite bilder från dagen (klicka på dem för att se större)



Kommentera
Postat av: Lottis

Vist är den knäckande, den psykiska arbetsmiljön. Trodde jag var ensam om den tanken....

2007-05-01 @ 19:50:39
URL: http://charlotta.brohede.se
Postat av: Tiagirl

Åh!!! Klippa gräset är ju KUL!!! Det är ju sånt som syns!!! Här e det jag som klipper gräset i tid och otid!!! Dock har jag inte vågat göra det än för ingen annan granne har klippt än! *s*

2007-05-01 @ 20:43:46
Postat av: Anonym

Åååh.. såg härligt ut med picknick så.. :)

Låter inget vidare att det är tungt att andas*db inlägget ovan*... är det bokstavligt eller har du ångest över nått?

*kraaaaaaaaaaaaaaaaamar om massor*

2007-05-02 @ 21:25:41

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0