Doktor Tom ska sluta

Heppelihepp min dag vad gäller jobb är slut, is over, es ist nicht mere, eller vad sjutton det heter (har varit inspirerad av "tysken på jobbet" under hela kvällen och sagt en massa konstiga saker till koristerna) och det känns sååå underbart gött.
Har övat, fikat och pratat körresa. Ska bli så kul att åka och hälsa på A uppe i den lilla byn Mockfjärd (undrar om min inre bild stämmer med verkligheten...) och det verkar det som att alla i kören också tycker.

När H kom hem idag för att passa W när jag skulle tillbaka till jobbet så frågade hon W hur det hade gått hos doktorn. W svarar: "han ska sluta" med en liten suck.
Jag skrattade gott. Min lilla underbara flicka snappade upp mitt försök till att byta husläkare (vi vill ha doktor Tom och inte J!) eftersom W nu har träffat honom tre gånger och det funkar så bra mellan dem. Han berömmer henne hela tiden och hon sitter och tittar på honom med sina stora bruna ögon och gör allt han ber henne om. Iaf när jag frågar om det är möjligt att byta så sägr han att han ska sluta efter sommaren.
Det var med sorg i hjärtat som jag och W gick hand i hand ut genom Skåre vårdcentral tidigare idag.
Doktor Toms diagnos löd: rejäl öroninflamation på ena örat (inget alls på det andra), en del vita prickar i halsen och lite slem på lungorna men ändå inte så att lunggrejen var allvarlig.
Blev antibiotika och på vägen ut köpte vi även på oss panodil både för henne och mig och nezeril (W gillade skarpt den nya ROSA nezerilkartongen). 

Vi har lite konstiga roller här på jobbet. Borde vara så att det finns en chef, the Big Bill, och sen likavärda anställda under honom. På senare tid däremot så har det ploppat upp en liten minichef, the Small Bill, som verkar få allt större arbetsuppgifter och som dessutom leder en del av det som the Big Bill borde. Känns lite konstigt och jobbigt det där. Eller, ärligt, riktigt tokigt, som W skulle sagt. Usch!
Tacka vet jag Tele 2:s Small Bill (eller kanske inte men om jag måste välja så...)








Kommentera
Postat av: Therese

Stackars W, hoppas hon kryar på sig snart!!

2007-05-10 @ 22:44:14
URL: http://mammathezz.spaces.live.com
Postat av: Lottis

Hoppas W´s medusin hjälper...Big Bill & Small Bill..*asg*

2007-05-11 @ 08:47:05
URL: http://charlotta.brohede.se
Postat av: Lottis

Hej! Tack för kommentaren. Ja, jag mår bra, det är ingen fara med mig. Jag har bara avlagt tysthetslöfte, och även om jag tror att ingen vet vad det hela handlar om, så vågar jag inte chansa... så därför får det bli lite kryptiskt... Hoppas du har en bra dag, själv ska jag iväg och sjunga på begravning nu... Kram kram

2007-05-11 @ 12:59:24
URL: http://charlotte77s.blogg.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0