En regnig torsdag

Sitter vid datorn med en whealande (?) Whitney strömmande ur högtalaren (Annimolls blogg). Hade totalt glömt bort denna tårdrypande, underbart romantiska film och musik vilket passade mitt humör i detta pissiga vädret perfekt. Måste höja volymen ännu mer så jag slipper höra Nalle har ett blått hus som strömmar ut från W:s rum.
Är utan energi för att ta itu med något större projekt idag, orkar inte ens med något av mina små projekt som ligger och molar i huvudet. Skyller på tidig morgon med jobb och dagens väder.
Tog mig i kragen efter att jag hade slutat jobba och åkte med W till bästisen. Barnen hade kul tillsammans och jag fick sitta ner en stund, dricka kaffe och prata med S. Lite resprat inför vår tvådagars semester till Astrid Lindgrens värld tillsammans i början av juni. W är så förväntansfull inför resan. Hon har ju till skillnad från V inte varit där tidigare och pratar massor om att hon ska träffa Emil och hans pappa (!).

Har blivit av med mina senaste Magnoliastämplar. Vet att jag tog hem dem från jobbet på skärtorsdagen och la dem under trappen i en påse men nu är de borta. Svider gött i hjärtat. Tror att jag hade köpt stämplar för några hundra och så var jag så sugen på att testa swirlarna som fanns med i paketet. Det är fler saker som har kommit bort sen vi flyttade hit. Min kamerasladd för att föra över bilder till datorn, flera kort & scrapsaker som floss och foton, mina svarta tights för att nämna några. Förstår inte vart allt tar vägen. Hoppas inte jag har slängt påsar med detta i. Får hjärtsnörp av tanken på att syskonfotona på W,E och G som vi tog hos fotografen förra året skulle vara borta.
Jag kanske borde skriva till Allers eller Hemmets veckotidning för där har de väl en sådan där sida med en sierska som svarar på frågor från förvirrade personer med mina problem...?

W är inne i en grimasperiod nu. Hon och jag tokade oss framför kameran tidigare idag. Hon älskar verkligen att bli fotad när hon skojjar till det och sen att sitta kolla på bilderna där hon ser konstig ut.
Vet inte om jag tänker riktigt likadant där!

    

I tisdags och igår gjorde jag ett nytt försök till att komma igång med pysslandet. Segt att få igång både ideér och fingrar men det blev iaf tre kort gjorda. Har någonslags hatkärlek till mina chalkar. Gillar chalkade papperskanter men blir samtidigt trött på att det inte är rena papper på korten. Ser nu när jag fotade korten att det vita på grattis syns inte, att färgerna på Tilda inte stämmer med verkligheten och att det blänker i grattisstämpeln, men ungefär sisåhär blev de. Det sista är ett kort till min pappa som fyller år nästa vecka. 

    

Whitney och Kevin får avsluta detta inlägg medan regnet fortfarande öser ner på melonvägen.
http://www.youtube.com/watch?v=VUoEil40qZA



Kommentera
Postat av: Lotta

Men gud så fina kort du gjort! Jag önskar vekligen att jag hade en sån där talang .. försökte göra inbjudningarna till sonens dop men de blev så fruktansvärda .. hihi ..

2007-05-18 @ 09:16:42
URL: http://loopii.blogg.se
Postat av: lmn

haha så snygga ni är grimaserande! ;) du är så duktig på att scrappa!!

2007-05-19 @ 11:57:05
Postat av: Fabprague

Interesting.

2007-12-23 @ 23:48:48
URL: http://fabprague.blogspot.com

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0