Kladdkaka

Halv elva och jag har redan hunnit med smarrig macka med räksallad, kaffe, kladdkaka med grädde och mera kaffe (hoppas att det är därför som jag har ont i magen just nu så det inte är något annat på g!).
Anledningen till att mosa i sig kladdkaka med sifongrädde kvart över sju på morgonen är att idag fyller E (frun i huset enligt grannarna *fnys*) 16 år.
Det tar på krafterna att bevara en hemlighet som W har gjort ända sen igår kväll, jag berättade för henne att vi skulle fira E idag på morgonen och äta kladdkaka innan dagis, så hon var så hungrig när det väl var dax att hugga in att hon åt två stora bitar med grädde. Undrar hur det gick med frukosten på dagis halv nio...

Sen var det detta med kilona, som så sakteliga har smugit sig på mig eller vad man nu ska säga om det, på tal kladdkaka...
Känner mig pluffsig. Mitt yttre styr helt klart mitt inre. Såg foton som var tagna för några helger sen och det var inte kul. Inte alls. Måste rycka upp mig och ta tag i detta eftersom det är ett problem för mig att må så här.
Har jag sagt det förrut? Jodå. Men denna gången kanske...
Ska försöka att komma ut på raska promenader en liten stund varje dag. Gör kanske inte så mycket med min kropp men det känns iaf bättre att ha rört lite på sig.
Sen måste jag fixa min cykel så att jag snart kan börja cykla till jobbet. Långt - ja, men bra.









Kommentera
Postat av: Junitjej

Nu blev jag allt sugen på kladdkaka!!

2007-05-23 @ 10:56:48
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Malinbayard

Grattis till E!
Synd att vi inte bor nära varandra, jag skulle inte bara hjälpa till att äta kladdkaka - jag skulle hänga med på raska promenader också!!!

2007-05-23 @ 13:17:19
Postat av: Lottis

Gott med kladdkaka, men det finns inte i min värld längre... Precis som på dig, så har kilona smugit sig på här och där... Det har jag tagit tag i nu, med lite annan kosthållning, dvs mycket mera frukt och grönt, och sen promenader, minst fyra gånger i veckan och gärna med stavar... Har gått ner 4 kg på fem veckor, så det verkar fungera. Häng på, så peppar vi varann, det behöver jag!

2007-05-23 @ 20:23:05
URL: http://charlotte77s.blogg.se
Postat av: Lottis

Gott med kladdkaka, men det finns inte i min värld längre... Precis som på dig, så har kilona smugit sig på här och där... Det har jag tagit tag i nu, med lite annan kosthållning, dvs mycket mera frukt och grönt, och sen promenader, minst fyra gånger i veckan och gärna med stavar... Har gått ner 4 kg på fem veckor, så det verkar fungera. Häng på, så peppar vi varann, det behöver jag!

2007-05-23 @ 20:23:13
URL: http://charlotte77s.blogg.se
Postat av: Lotta

Oh så smaskigt med kladdkaka! Ska nog göra en till helgen .. men känner igen det där med kilorna. Och mina kilon sätter sig verkligen över magen och jag har fått riktig smaskiga "lovehands" de senaste månaderna. Bra mode vi har nu dock, såna där toppar som inte sitter åt i sidorna ..

2007-05-24 @ 10:09:14
URL: http://loopii.blogg.se
Postat av: lmn

men va massa gott du fått i dig, nu blev jag hungrig!!!

2007-05-24 @ 15:52:04
Postat av: Annika

Mmmm... mums!
Kladdkaka! *älska*
ja.. de där jäävla kilona jaa... *suck*..
Vist är de dryga... nu står min vikt still.. jag blir såååå irriterad.. går och går och går.. men icke...
*kraaaaaaaaaaaam*

2007-05-24 @ 18:25:05
Postat av: Tiagirl

*suck* Som här... Alltså, dom där "ynka"(jävliga!!!!)fyra kilona som bara dök upp gör mig så jävla irriterad, jag blir sur och grinig bara jag tänker på det. Och KÄNNER. Det är möjligt att det inte är hela världen men FAN va det stör mig om jag ska uttrycka mig rakt. Samtidigt så har jag inte karaktären att göra nåt åt det längre. Jag som haft matproblem hela mitt liv kan inte längre tvinga mig till "svält och motion". Hm...

2007-05-25 @ 08:58:14
URL: http://tiagirl.blogg.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0