Krasslig

Inget av mina saker på dagens lista kommer att bli gjorda idag om jag fortsätter att må så här. Vilket det ser ut som att jag kommer att göra eftersom jag mått ungefär likadant sen jag gick ur sängen vid åtta imorse.
Började inatt med att jag sov oroligt och hade ont i magen. W vaknade och skrek pga mardröm och ville sova hos mig. Jag låg på G:s rum eftersom L också mådde halvtaskigt så det blev varmt och trångt att dela säng. Efter en halvtimme insåg även W att det kommer inte att gå att sova så och då ville hon tillbaks ner i sin egen säng. Efter att ha stoppat om henne pånytt så fortsatte jag min dåliga nattsömn.
Har ont i magen och stundtals illa. Avskyr att må illa och i det stadiet som det är nu att jag inte kräks men bara går omkring och liksom väntar på att det ska dra igång är vidrigt.
Är ensam med W nu när L jobbar och henne vill jag inte smitta ner så därför gör det mig lite handikappad i hennes närvaro. Iofs så kanske hon redan har haft sitt må dåligt för i lördags och igår förmiddags så klagade hon över magont.
Blä säger jag bara!




Kommentera
Postat av: Lottis

Hoppas ni kryar på er !!!!

2007-05-07 @ 13:59:22
URL: http://charlotta.brohede.se
Postat av: Annika

Bläää för sånt mående... när man inte vet om det blir nått eller inte..

Krya på er! Och hoppas bacillerna flyr!

*kram*

2007-05-07 @ 15:56:02
Postat av: linda

Hej tack ! Det känns lite bättre nu när man har fått smälta allt lite eller så är det bara för att jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Precis man vill ju lämna det bakom sig och gå vidare men nu har jag bestämmt mig för att göra just det, har ju fått en underbar tjej oavsett hur det ligger till! Hoppas du känner dig bättre snart kram Linda

2007-05-07 @ 18:28:01
Postat av: Lottis

Åh, sånt där är inget kul... =/ Hoppas det går över snart. Fina bilder du lagt in i det förra inlägget i alla fall :-) Nu ska jag iväg och träna med kören. Krya på dig! Kramkram

2007-05-07 @ 18:40:22
URL: http://charlotte77s.blogg.se
Postat av: Lottis

Hej! Tack för kommentaren. Det kommer säker gå bra på fredag, och när det väl gäller så brukar man kunna koppla bort såndär grejer... Dessutom är det som sagt begravning och kommer det nån tår vid kistan, så... ja, jag kommer ju inte vara den enda, så... Det löser sig. Jag har mina "alt-kompisar", de står mig bi i vått och torrt :-) Nu väntar sängen. Kram och godnatt

2007-05-07 @ 22:38:14
URL: http://charlotte77s.blogg.se
Postat av: Tiagirl

Hm...är du verkligen sjuk då? Tycker du varit "sjuk" länge nu.... Tänkte om det kanske va nåt annat!!! :)

2007-05-08 @ 09:23:28
URL: http://tiagirl.blogg.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0