Shopping

Idag har jag farit runt i solstaden och gjort en massa ärenden som bara varit till mig själv. Oftast är det ju saker som ska handlas till jobbet eller så är det matshopping som står på listan eller något som ska köpas tillnågon annan i ens bekantskapskrets men icke idag.
Tog en tur till Bergvik och köpte våtrumssilikon till badrummet (äntligen ska fogarna runt glasblocksväggen fixas). Skulle även köpt foam till altangolvet men den va slut:(.
Hastade in på H&M och bytte gårdagens inköpta jacka till en storlek större (ja ibland tror jag att jag är mindre än jag är!), köpte även strumpor och trosor till mig själv. Något som jag har haft alldeles för få av en längre tid. Speciellt strumpor. De bara försvinner. Funderar på om mina Melon Lanegrannar smyger vid min torkvinda på dagarna...
Ett besök på Skopunkten resulterade i två par jättesöta tygskor med snörband på till mig och ett par gympadojjor till W. Fast de ska jag bytaeftersom hennes glitterrosa jympisar funkar utmärkt. Får bli någon lättare sommarsko istället till henne.
Innan jag lämnade Bergvik slank jag in på BR och köpte en ritgrej till W:s nya pedagogiska, inlärnings V.Smile tv spel. Det var kampanj på den nu så jag kunde inte motstå att införskaffa den nu. Har gömt den i klädkammaren. Just nu har hon nog med Nalle Puh spelet. Det är ju inte meningen att hon ska bli sittandes framför tv-skärmen hela dagarna. Vilket jag absolut inte skulle tillåta, måste jag prompt påpeka.
Pkte till stan och gick på Åhlens och köpte en svart, modell större, handväska som jag är grymt nöjd med. Har varit så trött min trefacks lilla Björn Borg den senaste tiden. Man hittar inte mobilen när det ringer utan att rota igenom alla facken.
Därefter rusade jag in på Lindex och köpte mig en svart bh vilket jag länge har varit i behov av. På vägen till bilen igen så blev det en snabbis på Kicks för min concealer är slut och ett spontanbesök i hälsokostaffären för jag blev så sugen på lakrits täckt med youghurt *mums*.

Hem och laga pestopastasallad och sen iväg till kalas hos OT med familj i Forshaga. Har grillat en massa tyska korvar som ser ganska otäcka ut men smakar gott. Tillsammans med pestopastasallad och diverse tillbehör var det riktigt smarrigt.

Ska lägga mig och bläddra i Aftonbladets skvallerbilaga nu. Får se hur många sidor som hinns med innan ögonen faller igen på mig. Mina tankar finns hos LB. Hoppas att du snart mår bra igen (så du orkar att pyssla...).

Min coola tjej:)
   

Mitt andra kort. Gillar 3D duttar!



Kommentera
Postat av: Tiagirl

Hon är verkligen cool din dotter!! :)

2007-05-08 @ 09:29:17
URL: http://tiagirl.blogg.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0