Världens sämsta

Känns ibland som att jag världens sämsta mamma. W kan vara helt underbar. Just nu är hon inne i en puss och kram period. Hon pussar och kramar gärna på mig vid flera tillfällen inte bara vid läggdax utan som idag i kön på Blomsterlandet. Hur mysigt som helst när hon står bredvid och gärna gosar med mig för att hon själv vill det.
Sen helt plötsligt så är hon som förbytt. Hon skriker åt mig och kan tom försöka att slå mig. Hon kan gnällskrika i flera timmar så fort något går emot henne eller om man inte hjälper henne på det sättet som hon vill. Försöker tänka att hon är tre år med en enormt stark vilja och är tidigt utvecklad och håller på och frigöra sig och testar (många "och"...) gränser samtidigt som hon vill komma tillbaks till mig och tanka trygghet men när hon gnäller och skriker och är sur en hel eftermiddag så orkar jag inte vara så förstående.
Det blir ju att jag får ta konfliktsmällarna eftersom det är mest hon och jag som umgås då jag är hemma ca två dagar mitt i veckan när L jobbar. Hon och jag gör det mesta tillsammans på gott och ont.
Blir bara så trött på att det är jag som ska komma springandes, för att va konsekvent (vilket är en total nödvändighet tillsammans med W), att hon inte får va ute barfota klockan sju på kvällen när det inte är varmare osv. *suck*

Hon är ju underbar också... Som imorse på Blomsterlandet då vi fick gå in två gånger eftersom allt vi köpte inte fick plats på vagnen. Blev en vända med fem säckar planteringsjord och blomlådor och en med bara blommor. Shit vad dyrt det är! :(

Idag har L och farfar K lagt klart altangolvet. Nu saknas bara en plåtlist längs ena kanten och en kvartsstav längs den andra. Det blev så snyggt och matchar det grå i gardinerna som för övrigt är toppen mot solen. Jag är verkligen nöjd med tyget från Ikea.

Jag har planterat två av blomlådorna. Den ena sitter nu nedanför vardagsrumsfönstret och den andra hade jag tänkt att ha utanför vårt sovrumsfönster på andra våningen men det blir nog inte så. Är för krångligtatt hänga den där och sen sköta vattning m.m. Har kollat lite på de andra husen och ingen annan har någon blomlåda där. Fast sånt brukar ju inte jag bry mig om... Men den här gången gör jag nog det.
Idag har jag (med hjälp av farmor K) satt ihop W:s nya cancan gunga. Den var verkligen en hit. Hon vill gunga hela tiden!

Har invigt altanen ikväll med vår första grillafton. Blev flintastek, turkyoughurt med vitlök och fetaost och pestopastasallad. Så himlans gött. Farmor K och jag tog en drink före maten och sen delade vi på en flaska rött så nu är jag lite smålullig och ännu mera trött än tidigare. Ska sova så fort Wallanderfilmen är slut (nyheter nu). Andra söndagen i rad nu som jag kollar och jag är fast. Filmerna är verkligen bra!

Ut en sväng och sen tvsoffan igen!

Helgens bilder...
        
Alla bilder går att klicka på för större storlek



Kommentera
Postat av: Therese

Åhhh va gott det lät med grillaftonen...Flinta, grekisk yoghurt, feta....*mmmm!!!*

2007-05-07 @ 09:45:40
URL: http://mammathezz.spaces.live.com
Postat av: Anna-Karin

Vilken fin blomlåda! Du är så duktig på att göra det hemtrevligt! KRAM!!!

2007-05-07 @ 15:21:37
Postat av: sanna

Som sagt man är en bra mamma just för att man kan erkänna att man vissa dagar bara vill fly rollen som mamma :)..det där samvetet vi har det kan driva oss mammor att bli tokig dessutom *ler*Men säg vad vi inte klarar av här i världen,,vi mammaor är som sagt bäst :)...ha en super bra dag...

2007-05-07 @ 16:24:59
URL: http://sanna29.babyblogg.se
Postat av: Tiagirl

Jadu...det är inte roligt alla dagar, alla gånger direkt... Man kan bli gaaaaaaaaaaalen på allt spring och pass och hysteriska utbrott. *pust* Treåringar brukar ju vara sådär och det går över och så kommer det igen. Var så säker. *muttrar* Här är alla i trotsålder på olika sätt hela j*a tiden tycker jag... Den ena avlöser den andra och värst är när dom är det på engång.

Du gör verkligen fint!!!!!!

2007-05-08 @ 09:22:16
URL: http://tiagirl.blogg.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0