Varför får jag inte rita alla i familjen

Min lediga tisdag har varit ganska lugn.
Jag och W har strosat omkring här hemma i icke offentliga kläder ända fram till tolv.
Funderade lite på att åka in till stan och äta kinamat som jag har varit grymt sugen på ända sen igår men orken räckte inte mer än till att fundera på det.
Lagade tråkmat (om koka makaroner går under kategorin "laga mat") till lunch som vi åt tillsammans med köttfärssåsen som var över från igår. 

Vid mitt besök på Miomöbler i tisdags hade jag siktet inställt på något vitt, vasaktigt och så litet att det skulle kunna stå på tavellisten vid väggorden i vardagsrummet.
Hittade ingen vas men fick för mig att jag skulle prova Cults lykta ur Paradisserien. Den är verkligen jättevacker till utseendet och passar perfekt storleksmässigt på tavellisten.
Kanske är det att skända Björn Nilssons design att använda den vackra lyktan till min hjärtan på tråd planta (+ lite platsfolie) men tills jag hittar något bättre så får detta duga.
Tycker ju att både växten och Paradislyktan är vackra så varför inte tillsammans... *hmmm*.

Mellan tre och kvart över fyra har vi varit på bvc för fyraårskontroll.
Både W och jag (L vet jag inte vad han tyckte för han åkte till jobbet när vi klädde på oss kläderna och skulle gå därifrån) tyckte att det var något som var halvjobbigt med bvcdamen. Kanske var hon för otydlig i sina direktiv och använde för många ord. Vet inte riktigt vad det var men något kändes jobbigt med besöket.
Förmodligen har hon rätt i att man efter en timmes besök med flera uppgifter att göra inte ska pressa fram att en lapp ska hamna för ena ögat så att synundersökningen kan genomföras men det blev lite väl mycket röra runt omkring oss hela tiden som jag tror störde W något när hon skulle visa allt hon kunde.
Sammanfattningsvis kan man väl säga att W kunde ritat i flera timmar med de bra pennorna och hon kunde inte förstå varför hon inte fick rita hela sin familj på pappret. Hon hade bara hunnit med två människor när det var dax för nästa uppdrag.
Efter att ha hoppat på ett ben, balanserat på lina, bläddrat igenom en hel hög med bilder och kommenterat dem alla, räknat högt, skrivit sitt namn, lekt med nallar, gjort ett långt hörseltest och kollat längd och vikt så tyckte W att det fick vara nog. Hon plockade några bokstäver från den nedersta raden på syntestet sen var hon trött och det var ingen idé att fortsätta.
Detta innebar att vi fick en ny tid för syntest om en och en halv vecka. Men hellre det än att pina sig igenom synundersökningen efter dagens långa seans. Så det så.

image687
Text och Bild © hilajns.blogg.se


Kommentera
Postat av: Malinbayard

Gulp vilket långt besök, inte undra på att W "gav upp".
Cultgrejerna och allt hemma hos dig är så snyggt. Får mig att fundera på varför jag "gömmer" min hjärta på tråd bakom gardinen... Ska skärpa mig, någon dag... När jag känner för det.

2008-01-22 @ 17:10:18
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: MO

Jamen det hade väl varit bättre att ta de tråkiga, jobbiga undersökningarna först, o sen rita o hoppa ´på ett ben osv...när koncentrationen börjar svika...Men det går nog bra nästa gång ska du se...Fint du har det på tavellisten, kram

2008-01-22 @ 18:05:31
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: jenny

snyggt...tycker blomman passade bra där jag.
vad läckert det är med väggord, blir så sugen på en själv när man ser alla i så många fina bloggar.
kram/jenny

2008-01-22 @ 19:16:01
URL: http://www.jennyshus.webblogg.se
Postat av: Therese

Icke offentliga kläder..haha bästa uttrycket jag hört på länge! :D

2008-01-22 @ 19:26:54
URL: http://mammathezz.blogg.se
Postat av: Liza

Vad snyggt det är på tavellisten.. perfekt att använda paradislyktan till hjärtan-på-trådväxten (är en av mina favoriter)! Inte konstigt att W blev alldeles slut, mycket att göra på kort tid!
KRAM!

2008-01-22 @ 20:21:35
URL: http://vardagslycka.blogg.se
Postat av: Petra

TJUSIGT! =)

gillar din våriga header också!

kram

2008-01-22 @ 20:37:55
URL: http://petraodaniel.blogg.se
Postat av: Sandra

Svar: Jag tycker bestå serien är riktigt fin, fast våran tvbänk är från jysk :)

Vad fint ni har det hemma, älskar väggorden och trädet (har suktat efter det länge)

2008-01-22 @ 23:48:54
URL: http://tjohalia.blogg.se
Postat av: Ulli

Det blev jättesnyggt arrangerat på tavellisten. Cult är aldrig fel.

Ha en bra dag!
Kram Ulli

2008-01-23 @ 05:49:04
URL: http://inredningmedmera.blogspot.com/
Postat av: Tiagirl

Tycker det blev jättefint *såklart :)* med den som blomkruka!!! Så blir den ju ny sen igen när du hittar "rätt" kruka och kan ha den som ljusstake!
Jättesmart ju! ;)

Ang uttröttande bvc-besök...har hänt här med och jag begriper inte varför. Dom om några borde ju veta hur snabbt barn blir uttröttade och uttråkade?
När Nova var bebis vägrade jag gå till den ord bvc:an utan fick med mkt krångel träffa hon som höll till ute i "byarna", en rejäl trevlig kvinna med båda fötterna på jorden mot den där hispiga läskiga och i mina ögon; helt oinkompetenta människan.

Som du har läst någon annanstans så är jag ju lite knepig *fnissar lite* så kommer jag på kant med någon så blir jag ju hel-vrång!

2008-01-23 @ 08:32:12
URL: http://tiagirl.blogg.se
Postat av: Tiagirl

Får ju inte kommentera via blogline så jag gick hit och vilken fin header du fått till!!!

2008-01-23 @ 08:32:45
URL: http://tiagirl.blogg.se
Postat av: mia dh

Oj vad fint det var med väggorden och arrangemangen på väggen. Och ta't lugnt med BVC, herregud man kan väl inte kräva att barnen ska vilja visa allt de kan på en enda timma, även barn kan ju ha en dålig dag. Det måste de på BVC har överseende med. Tusen kramar.

2008-01-23 @ 09:36:27
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/
Postat av: Tiagirl

Glömde visst skriva att jag tycker det är fuskigt att du har både Mio och Em och kunna handla från! Vi har båda delarna och inget av dom behagar tillhandahålla det. Hittade till den lilla blombutiken *vill ha en sån typ av butik helt klart* men hon hade bara mest det i krukväg...lite ljuskuber. Men hon skulle ta hem tex tvålpumpen osv.
Lutar nog att jag beställer det jag vil ha från nätet från den länken jag skrev nånstans. När jag har pengar på kontot förstås. :/

Idag hittade jag lampan Knubbig på Ikea. Var helt inriktad på att köpa en rosa till köket(jag ska fan banne mig smyga in rosa där!!!...förutom den rosa kökssoffan, tapeterna och kökssluckorna som har FEL rosa färg *s*)men så var den inte som jag tänkt mig så det blev en sån som du köpte, en liten då. Gillade dom verkligen måste jag säga. Hade nog missat dom helt om inte du skrivit om det. Tycker du sätter fart på mig hela tiden, på gott och ont! *s* Men så mycket fina grejer jag upptäcker! :)

2008-01-23 @ 21:53:01
URL: http://tiagirl.blogg.se
Postat av: Livet i byn

Så läckert, både med blommorna och allt på hyllan. Jag har beställt exakt samma väggord som du visar på bilderna tycker det är underbart.

~Livet i byn

2008-02-12 @ 18:04:28
URL: http://livetibyn.blogg.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0