Passion
Bjöd på denna smarriga choklad och passionsfruktdessert när jag i fredags höjde min ålder med ännu en siffra.
Den var, precis som det står i receptet, ganska mäktig men mycket god.
Om jag gör den igen kommer jag att varva hallon och chokladkräm i glasen. Chokladens sötma blir väldigt god tillsammans med de lite syrliga hallonen och då är det trist att behöva gräva/hacka i botten av glaset för att få fram dem.
Desserten bör stå framme fem minuter innan servering för att mjukna något.
Bild:hilajns.blogg.se Recept:Expressen Leva&Bo
Mmm, vad gott - och grattis, grattis!
Kram!
Men detta betyder ju att jag har glömt något, bättre sent än aldrig:
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!
Ditt recept såg himla smaskigt ut.
Mums vad god den ser ut.. Stort grattis på födelsedagen! kram
Men så dumt det blev, förra inlägget är ju JAG.
Men guuud så gott, det där måste man ju prova på! :)
Grattis i efterskott!