Vattnet strilar ute och inne

Måndag och jag är, som oftast, ledig.
Ju längre graviditeten fortlöper märker jag att mina lediga dagar blir tyngre och tyngre för mig och det tar längre och längre tid att komma igång på morgonen under dessa dagar. 
Funderar på om det har med just det att göra att jag är ledig och slappnar av samt att jag gör precis tvärtemot när jag jobbar. Strävar och kör på, gärna med överväxeln påkopplad.
Igår var det minsan inget svårt att komma ur sängen (ja det är klart att jag hellre skulle ha fått ligga kvar om jag fått välja) när klockan ringde tjugo över sju medans idag så värkte det rejält i höften/högerbenet (foglossning), huvudet var tungt och det högra örat gjorde ont förhoppningsvis pga öronpropparna som jag har haft intryckta i hjärnbalken hela natten för att kunna få lite lugn och ro (fast öronvärken har inte släppt än... hoppas bara det inte är öroninflamation igen).
Sen är jag mycket mer sliten efter en vecka tillsammans med bonusbarn och en miljon kompisar i huset.

Nä, till det som rubriken syftar på.
Vid halv elva tiden hade jag samlat så pass mycket energi att jag frågade W om hon ville hjälpa mig att städa i duschen.
Hjälpsam som hon är sa hon ja och så tog vi varsin skursvamp, en flaska vim och plasthandskar med oss upp och satte igång att gnida och gno.
Under tiden som vi slet sjöng vi på Pippis städarsång och tänk det blev riktigt fint (sen finns det ju några små spår kvar under rören men jag är mer än nöjd).
Invigde den nystädade duschen med att duscha oss riktigt måndagsfina och Pippisugna av all sång har vi nu tittat på Pippi på rymmen och ätit leverpastejsmörgås (idag är dagen som W har börjat äta smörgås med kanter på, något som hon tidigare har tyckt smakat illa och fått kvällningar av) och mannagrynsgröt med sylt.

Ska fortsätta med lite måndagssysslor som att vika tvätt, dammsuga i badrummet, torka upp pizzaklet på bord och golv efter några som inte kan torka upp efter sig själva och sen blir det en tur till ica för varsin glass om vi orkar.

Med andra ord, en vanlig måndag på Melon Lane!


Bilder:hilajns.blogg.se



Kommentera
Postat av: Malin B

Städningen blir ju åtminstone roligare när man sjunger! ;)

På bilden där W står upp och gnor ser det ut som hon blivit jätte lång!

2008-06-23 @ 14:19:43
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vilken tur att du har hjälp med städningen, när du själv är höggravid. Hon ser ut att tycka att det är riktigt roligt också ju. :)

Kram på dig!

2008-06-23 @ 18:10:37
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Annika

Va bra med städhjälp... :) Värre med de där som inte ens kan torka upp efter sig... grrr Så dåligt..



kramar om

2008-06-23 @ 20:16:11
Postat av: Sandra/Vit design

Åh så gullig hon är! Kram Sandra

2008-06-25 @ 00:37:59
URL: http://vitdesign.se/sandra
Postat av: emelie

Duktig hjälpreda du har!

2008-06-26 @ 09:02:30
URL: http://emeliekindwall.blogg.se/

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0