Opersonliga ord till MJ

Minnesstunden över MJ berörde starkt igårkväll och det trots att de flesta talen var opersonliga och en hyllning till artisten MJ (kan inte annat än hålla med Ronny Svensson och hans kollega under direktsändningen om att the King of pop borde ha fått höra dessa hyllningsord när han fortfarande var i livet) istället för att prata om människan MJ.
Det var de något mer personliga orden från bl.a Brooke Shields som tillsammans med musiken och inte minst dottern Paris ord som fick tårarna att trilla på oss.

W som nu har sommarlov när vi har semester är uppe lite längre om kvällarna (och sover fantastiskt nog också lite längre på morgnarna) satt med i soffan och såg en del av minnesceremonin.
Hon berördes av den sorgliga känslan och sa vad hon tänkte om MJ:s död mellan tårarna.

"Jag vill inte att han ska va död, jag vill ju träffa honom. Kan jag aldrig göra det nu? Han sjunger ju så bra, jag vill också sjunga så för jag är ju fem år nu".
"Han kan inte va död".
Jo det är han säger jag. "Men igår när jag var ute på gatan så såg jag en som hade samma hår som han".

W har snappat upp en del av nyheternas sändningar om MJ den senaste veckan och undrar varför han var tvungen att ta så många tabletter så att han dog. 
Ja, vad säger man...

En stund senare när hon ligger i sängen och ska sova, fortfarande ledsen över MJ:s bortgång: "mamma, när jag dör kommer jag att träffa Michael då i himlen? Finns det affärer i himlen?

Jag och L satt uppe och tittade på en del av Dangerous touren. Halv ett orkade jag inte hålla ögonen öppna längre och trots att konserten inte var slut gick jag och la mig.
En sorglig känsla och ordet ensam dunkade i mitt huvud tills jag somnade.



Kommentera
Postat av: Sara

Ja många är tankarna hos de små och jag saknar också MJ. Han var en av mina första idoler och väggarna i mitt rum var fyllda med planscehr på honom. Jag brukade vira runt en vit scarfs runt handleden för att jag skulle likna MJ, haha. Jag försökte även dansa som honom...

2009-07-08 @ 09:46:54
URL: http://www.micasa-sara.blogspot.com
Postat av: fia

jag håller med att säga det när han levde hade giort skillnad tror jag . hoppas för barnens skull att media visar nån respekt iallfall.

2009-07-08 @ 13:07:51
URL: http://ajaxen.blogg.se/
Postat av: mariakoden

Jag såg Brookes tal....åh, så rörd man blev.....



2009-07-08 @ 13:27:23
URL: http://mariakoden.blogg.se/
Postat av: Anonym

Är det inte ganska ofta så att då personen i sig har avlidit - då kommer alla fina tal och kommentarer! Man kanske ska bli lite bättre på att säga vänliga ord redan nu till dom man tycker om...

2009-07-08 @ 14:26:20
URL: http://mittlillabo
Postat av: MO

Jag kollade bara litegrann o just då var det Brooke som talade o visst blir man väldigt berrörd..jag menar det är ju någons vän, son, pappa, bror som har dött, inte bara en ikon...Men han hade nog behövt höra allt detta när han levde, då ansågs han ju av många som väldigt konstig, hoppas ni har det fint i sommarvärmen, kram

2009-07-08 @ 19:44:56
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: fru Sätterlund

Jag missade tyvärr minnesceremonin :( Visst är det väl tyvärr så att vi är lite dåliga på att visa uppskattning medan man kan... Några positiva ord kostar inget och ger så mycket :)

Kram Therese

2009-07-08 @ 20:31:56
URL: http://tesbrandt.blogspot.com
Postat av: Emily

Jag grät konstant under hela cermonin. Så sorligt och fint!

2009-07-10 @ 19:08:53
URL: http://www.emilysophie.com

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0