En mammas känsla, del två

Lilla M visade sin bästa sida för sköterskan på vårdcentralen.
Han log mot henne (så länge han fick sitta i mitt knä) och satt snällt still när hon kollade honom i öronen, ja t.o.m. när hon körde ner en spatel och en lång tops i halsen på honom höll han modet uppe och uteblev med tårar.
Streptokockprovet visade negativt men hon kunde inte göra en bra bedömning av öronen och prickarna så vi fick snällt åka hem för att komma tillbaks en och en halv timme senare då en läkare skulle titta på honom.

Väl tillbaks gjordes samma saker ytterligare en gång och även nu var han jätteduktig och det trots att han precis vaknat och inte hunnit äta mellanmål.
Trumhinnorna såg fina ut så öroninflammation var det inte. Inte heller syntes någon rodnad i halsen. Vad beträffar hans hud så konstaterade hon att att han är atopiker. 
Jag fick svara på frågor om vad han äter, om vi bytt tvättmedel eller gjort några andra förändringar nyligen vilket vi inte gjort.
Det enda jag kunde göra var att fortsätta att smörja honom med de utskrivna preparaten som vi har hemma och höra av mig igen om han skulle bli sämre.
Tröttsamt att inte få veta varför/på vad han reagerar och får dessa utslag (får göra tester när han är äldre) eller varför han är gnällig men samtidigt skönt att få konstaterat att han varken har streptokocker eller öroninflammation.

Jag förstår ju också att humöret pendlar även för de små men eftersom han varit ledsen mycket den senaste tiden i kombination med utslagen så ville jag kolla upp det och nu är det gjort.

Imorgon är det en ny dag och förhoppningsvis finns det tid för en och annan trevlighet tillsammans med barnen som hans med idag.

©HUSnrNIO



Kommentera
Postat av: Linruz

Skönt ändå att de inte var något allvarligt!

Ta hand om er nu.

kram kram

2009-06-08 @ 19:25:45
URL: http://www.linruz.wordpress.com
Postat av: Linda

Skönt att ta en check iaf, brukar alltid kännas lite lugnare då man vet det inte är något allvarligt.



Vilka fina kort på lillprinsen.



Så ni brukarde gå till marknaden efter skolavslutningen, vad mysigt det låter, alltid roligt att höra hur andras traditioner är/var.



Ha det gott, kram

2009-06-08 @ 22:22:50
URL: http://lindam.blogg.se/
Postat av: Malin B

Vad skönt att ha det uppkollat och att det inte var något allvarligt.

Fina foton, precis som vanligt. =)

2009-06-09 @ 07:45:53
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Speja

Skönt att ha det kolla i alla fall. Hoppas att resten av dagen blir bra!

2009-06-09 @ 13:09:07
URL: http://spejasprov.blogg.se/

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0