Några timmars hästliv

Hade ett trevligt erbjudande i mobilen så nu är frukosten avklarad och även en snabb packning till M som snart ska lämpas av hos farmor och farfar för någon timmes passning.

Jag och W ska åka till våra gamla hemtrakter, en putteliten bit norrut, för att umgås med V och S som vi lärde känna på öppna förskolan när tjejerna var bara ett halvår gamla.

Ridning för barnen och skogspromenad för oss vuxna antar jag att det blir.
W är jätteglad och längtar efter att komma iväg. Sen hon fick sluta på ridskolan, när M föddes i september 08 (pga av att L jobbade kvällar och jag inte själv kunde finnas med i paddock/ridhus dragandes på en barnvagn), uppskattar hon verkligen när vi åker hem till V och hästarna.
Nu har hon frågat flera gånger om hon inte kan få börja rida igen nu när M blivit "stor" så kanske är det dax att jag tar tag i det där och ringer och kollar platser inför hösten.

Ibland kommer det över mig - saknaden efter att bo som vi gjorde 2001-2005.

Några bilder på mig och Millan


Liten W i Vegas höbås

Bilder:Lasse©HUSnrNIO



Kommentera
Postat av: Fröken M

Ja, jag kan inte påstå att jag är avundsjuk ! Viggo verkar ha "ärvt" sin fars sömnvanor vilket jag tackar min lyckliga stjärna för... jag hoppas det varar men vet att det kan vända på en dag, vilket jag hoppas det gör i ditt fall !kram

2010-07-25 @ 10:19:01
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: TreSmåKottar

Vad härligt det ser ut! Själv har jag alrig ens suttit på en hästrygg om man inte räknar på Mariebergsskogens familjedagar... Men när jag var liten läste jag tidningen Wendy(?) och drömde mig bort, frågan är ju varför jag aldrig böjarde rida...kanske något att göra tillsammans med L sen när Hon blir större!

2010-07-25 @ 11:50:34
URL: http://tresmakottar.blogg.se/
Postat av: Alexandra Andersson

Hej! Skulle väldigt gärna vilja beställa en doptavla av dig. Hör gårna av dig till min mail när du har tid. Mvh Alexandra

2010-07-25 @ 12:11:58
Postat av: Melanie

Det finns inget bättre än hästliv! Jag är uppvuxen med hästar och ridit större delen av mitt liv. Aldrig är jag så harmonisk och lugn som när jag är i stallet och sliter eller rider. Undebrart!

2010-07-25 @ 13:27:18
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: annica

fina bilder. och kul att få se hur du ser ut :)

2010-07-25 @ 18:36:03
URL: http://familjenbranting.blogg.se/

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0