Smultronsaft bland tallarna


Bild:Privat©HUSnrNIO

En stunds samvaro runt elden en eftermiddag i mars månad.

Farmor och farfar, sotig korv, smultronsaft i färgglada muggar, nybakt sockerkaka, snoriga näsor, kaffe och massor av frisk luft blandad med en stickande rökig lukt från eldstaden.

Det var så trevligt att till och med min enorma längtan efter våren kom av sig (men bara för en kort stund eller så berodde det på att våren nästan var här idag...).

Bild:Privat©HUSnrNIO

Nu väntar en lugn stund i soffan. Planerna är att jag och L ska se Luftslottet som sprängdes men jag undrar jag om jag inte kommer att behöva "vila ögonen" efter en stunds tittande...
Förkylningen håller mig fortfarande i ett stadigt grepp och under seneftermiddagen/kvällen har jag känt mig något bubblig och ostadig i magen.
Kanske är det bara denna enorma trötthet i kombination med lite ökad panik för äckelsjukdomen då nära vänner idag har insjuknat. Återstår att se...

Ha ett skönt slut på kvällen allesammans!



Kommentera
Postat av: Linda

Vad skönt det ser ut, att grilla ute i vårsolen är så mysigt. Längtar till nästa vinter då vi förhoppningsvis har skoter och kan brumma iväg ut i skogen och tända upp en eld och grilla med barnen.

Kram

2010-03-08 @ 09:03:03
URL: http://uppochnervandahuset.se
Postat av: sofi

Ser mysigt ut....

2010-03-08 @ 10:47:54
URL: http://sofij77.blogg.se/
Postat av: mo

Javisst kan man ha en trevlig utflykt fastän våren inte är här...på riktigt än. Hoppas du inte åker på magsjuka....urk, krya på dig, kram

2010-03-08 @ 10:49:58
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ja ibland är faktiskt vintern helt underbar. Dom underbara, soliga, inte allt för kalla dagarna är dock alldeles för få, vinterdagarna man bara vill fly till solen och värmen är övertaliga.



Ha de gott!

2010-03-08 @ 19:38:33
URL: http://varthusbygge.blogg.se/

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0