Svart & Vitt hos Ikea

Hoppas på att få till ett besök på Ikea i helgen.
Det är längesen jag var där nu. Jag tror faktiskt inte att jag har haft en så lång Ikeapaus som denna sen det blågula varuhuset flyttade till vår stad.
Abstinensen är påtaglig för mig.

Det som står på handlingslistan är något så tråkigt som en plastlåda/back som W ska ha på fritids till att förvara extrakläder i.
Men, om jag känner mig själv rätt så slinker det nog även ner något annat ytterst nödvändigt i shoppingvagnen...

Extra kul ska det bli att spana in vårens nyheter irl.
Framförallt deras utebelysning UPPLID som finns både som vägglampa, uteplatsbelysning samt vägg/taklampa.
Krukan BIGARRÅ i svart stengods som finns i tre storlekar samt ljusfatet ur samma serie. Filten/överkastet HENNY, den svarta förvaringskorgen Bladis, handduken och badlakanet Fängen i färgen mörk grått.

På textilavdelningen tänker jag dröja mig kvar vid deras nya kollektion Charlotta där motiven ska vara en vild blandning av japansk populärkultur och skandinavisk natur.
Bakom kollektionen står illustratören Åsa Ekström. Mönstrena har spår av allt från gamla japanska träsnitt till origami, tatuerarkonst och modern kitsch enligt information från Åsa själv på Ikeas hemsida.
Lockande tycker jag och kanske kan det tänkas vara något som kan bli en rak kappa till W:s rum då hennes rosa gardin med små färgglada feér på känns som ett passerat stadie när man är en discoälskande blivande sjuåring.

Återstår att se imorgon hur det är med den saken...

Nu blir det lax, ungsrostade grönsaker med vitlöksaioli och några slappa timmar framför tv:n för att se finalen av årets tvfest, melodifestivalen.
W är kär i Eric Sade och vill att vi ska rösta på honom, Salem Al Fakir samt Pernilla Wahlgren vars låt hon kan sjunga en stor del av och tycker att man blir glad av att sjunga och lyssna på.
Själv känner jag mig något halvdåligt insatt i hela jippot men Salem Al Fakir är ju bra och hans låt helt ok. Anna Bergendahl gillar jag också och Peter Jöback hamnar också på pluslistan.

Ha en trevlig lördagkväll!

Eget kollage med bilder från Ikea.se



Kommentera
Postat av: Jenny

Vi var på Ikea igår :-) Det var MÅNGA som köade vi textilbordet i hopp om att få köpa det nya animerade tyget! Hoppas det gått bättre med liten och feber. Kram Jenny

2010-03-14 @ 09:39:49
URL: http://pyssligajakobs.blogg.se/
Postat av: Maja

ungsrostade grönsaker kan ju vara bland det godaste som finns

2010-03-14 @ 09:52:55
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: hemmabloggaren

Spännande tyger, måste jag nog kolla in nästa gång jag orkar ta mig dig.

2010-03-14 @ 10:04:56
URL: http://hemmabloggaren.blogspot.com

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0