Ett Hallelujahmoment!

Idag borde jag fira stort!

Inatt har M lyckats snusa hela långa natten i sin egen säng och inte nog med det - detta once in a lifetime moment - inträffade under samma natt som storasyster W inte hade en enda mardröm utan även hon sov hela natten i sin egen säng.

När klockan ringde 06.05 tog det mig en nanosekund innan jag förstod att jag inte behövde trassla ur M:s fingrar ur mitt hår för att kunna ta mig ur sängen.
Vilken befrielse på alla sätt!

Undrar varför jag är så trött trots denna lugn natt...
Jag MÅSTE komma i säng tidigare på kvällarna!
Det är inte sunt att komma på klockan elva att jag måste skiva gurka och tomater för att jag ska servera frukost på jobbet idag. Sådant måste hädanefter ske under dygnets tidigare timmar...

Imorse berömde jag M så mycket att han kom av sig mitt i morgonskriket.
Nu har vi turen att ha en stor tjej som även om hon har lite svårt att komma i säng om kvällarna ändå sover de flesta nätter i sin egen säng.
M är också jätteduktig sen vi kom hem från Öland och tog tag i kvällsläggningen. Numera beklagar han sig väldigt lite när det är dax att sova och de flesta kvällarna låter han ingenting utan det är bara att lägga ner honom i sängen och stoppa om honom.

Jag sover dock som allra bäst utan barn i sängen och M ropar på mig mellan ett och fyra på nätterna och då lyfter jag över honom till vår säng.
Men inatt sov han som sagt hela långa natten i sitt eget rum.

Hur vi ska fira detta hallelujahmoment vet jag inte ännu.
L ska tillbringa kvällen tillsammans med en bunt mc-nissar och själv börjar jag känna mig lite förkylningstung i huvudet.
Någonslags firande måste det dock bli...


Kommentera
Postat av: Charlotte

Härligt! Ett förslag till firande är att gå och lägga sej tidigt kanske? ;) Ps. Det är tråkigt här hemma när du jobbar... bara massa tråkmånsar som vandrar på vår gata idag, glor och säger inte ett knyst!

2010-09-01 @ 15:39:03
Postat av: sara

vilka fina flickor i din header!

2010-09-01 @ 17:09:29
URL: http://saraling.blogg.se/
Postat av: Ingela la la

Åh, det är ju så härligt när alla såna här saker faller på plats! Fira ordentligt och hoppas att du slipper förkylningen :)



Kram

2010-09-01 @ 19:56:02
URL: http://ingelalala.blogspot.com
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

GRATTIS, förstår att du är i ett saligt rus av lycka ler Här känns en dylik händelse lååångt bort, ty min lille bogge är en mamma gris å luran har tyvärr ofta mardrömmar. KRAM å hoppas på en repris i natt!

2010-09-01 @ 20:12:57
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Anne

Grattis, jag förstår verkligen din lycka! Hoppas att det blev lite firat.

Ha en skön dag, Kram

2010-09-02 @ 07:03:40
URL: http://www.systeranne.wordpress.com
Postat av: Sofi

Skönt när de sover i sina sängar. Min W sover i sin säng hela natten ibland. Men gnäller i princip varje natt efter tutten. Så man får ändå gå upp o ge honom den. I natt har även den lilla hållit gång några timmar..... men jag får väl detta hallelujahmoment jag också så småningom =)

2010-09-02 @ 13:06:50
URL: http://mittharligaliv.blogg.se/
Postat av: Therese

Gud va det är underbart du! Man är som en ny människa då!! Jag tror att det går mot såna tider för dig med....min lilla började nån natt då och då och sova utan avbrott och nu sover de båda utan avbrott för det mesta! Kommer man då i säng skapligt så får man ju sova och det är ju fantastiskt!! Hoppas det hänger i!!



Kram

2010-09-02 @ 18:47:30
URL: http://vittellersvart.blogg.se/

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0