Julebock

Tack för allt gensvar, tips och tankar kring W:s möte med barnvakten (eller är hon en häxa som äter små barn?) tant Gerda i "En häxa i familjen".
Häxan, eller barnvaktstanten menar jag, gestaltas för övrigt inte av Sif Ruud som jag skrev i tidigare inlägg utan Margreth Weivers.
W är fortfarande rädd men det börjar att mattas av något. Ser dock inga tendenser ännu på att hon vågar sova en hel natt i sin egen säng. Men positivt inatt var att första gången hon kom upp, vid tolv, så kunde jag bära tillbaks henne till den egna sängen och hon somnade om. Någon timme senare kom hon upp igen och då tröt orken hos mig så det blev ytterligare en natt med tre i sängen (dvs jag har inte sovit mycket, inatt heller).
Hoppas att hon snart får sova en hel natt i sträck och upptäcker när hon vaknar på morgonen i sin egen säng att det inte är så farligt som hon hon tror just nu.

Gick förbi Mique igår och kunde absolut inte låta bli att kliva in och titta på deras söta svart/vita julbockar tänkta att ha ljus i. 
Lämnade affären med en stor och en liten, så klart, så nu är det bara att invänta den magiska datumen när man får plocka fram allt fint som står och trycker i vråna hemma.

image576

Text och bilder tillhör:hilajns.blogg.se


Kommentera
Postat av: Lottis

Ooooo det var ju super söt.....

2007-11-08 @ 13:57:34
URL: http://charlotta.brohede.se
Postat av: Hanna

Vad fin julbock! jag har en liknade sån fast i trä som jag har tänkt att måla vit eller röd. Det går att ha ett ljus i den också.. =).

Ha en härlig torsdag! Kram!

2007-11-08 @ 14:17:17
URL: http://www.19hundra81.com
Postat av: Malinbayard

Det är säkert ingen tröst men jag som var uppe "hur många gånger som helst" per natt i en period har totalt förträngt att det faktiskt var så...
Men du! Det ÄR jobbigt när vi inte får sova i ett sträck, så är det bara. Men det finns hopp! :)
Fin julbock.

2007-11-08 @ 15:19:47
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: Lottis

Åh, vilka fina. Jättesugen på det där med jul nu. Vill plocka fram allt, byta gardiner (fast bäst vore nog om tyget till gardinerna kunde komma, så jag kunde sy dem innan de sätts upp...) och sätta upp stjärnor... Nu!
Håller en tumme för nattsömnen för er båda. Ha en bra kväll! Kram kram

2007-11-08 @ 16:37:33
URL: http://charlotte77s.blogg.se
Postat av: Cissi

Vilken fin julbock, verkligen annorlunda.

2007-11-08 @ 20:07:40
URL: http://konsthornan.blogg.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0