K som i kokos och kanel
La i femmans växel och lyckades dopingbaka lite under seneftermiddagen trots den rådande tröttheten.
Leilas bok (ja jag vet att jag nämt Leila enormt mycket den senaste tiden) slog i stort sett upp sig själv på Kokostoppar och Kanelkakor så det var bara att hänga på.
Kände mig riktigt pigg i två timmar men nu är det inte riktigt samma nivå på mig längre.
Men vad gör det (så länge jag inte är sängliggandes) för nu står det två burkar med kakor i frysen!
Bild:Privat©
Här och här hittar ni receptet till Kanelkakor
Recept Kokostoppar
50 g smör
2 ägg
5 1/2 dl kokosflingor
1 dl strösocker
Skal av 1 lime
1 msk amarettolikör, rom eller punsch
ca 50 g mörk choklad
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och blanda med övriga kakingredienser. Låt smeten svälla i ca 10 minuter. Forma till små toppar på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen i ca 10-15 minuter (beroende på storlek).
Kokos och choklad är gott tillsammans...
Smält choklad över vattenbad. Låt kakorna svalna och doppa sedan bottnarna (eller topparna) i chokladen. Låt stelna på bakplåtspapper.
Hoppas att du får billigare bilräkning än mig! =)
KUL med Kanelkakorna, det var den enda sorten som jag provade ur Leilas bok! ;)
hurtbulle där ;-) hihi!
Å vad kul..var ute och sökte på "femte sjukan" och hamnade på din blogg. Brukade följa den (även om jag nog inte kommenterade något) men sen crashade datorn och alla bloggar försvann. Nu kan jag följa er igen och jag ser att lillebror kommit också..får gratulera i efterskott :-)
Mums va gott! Ha en trevlig helg!
Mmm va gott det ser ut! Ha en go helg.
KRAM KRAM