Barncykel

Måndag. Underbara lediga måndag. Men.... Varför blir den alltid så fullspäckad av saker som måste/borde uträttas. Jo men det är ju klart att när man är ledig så måste/kan man ju ta tag i saker som man inte hinner att göra när man jobbar. Men ändå. Skulle vilja sitta och njuta av solen men har en del att fixa med.
Har ringt till alla instanser jag kan komma på som skickar ut årsbesked. Jag kan nästan inte hitta några av mina årsbesked. De måste har försvunnit i flytten. Känns något typiskt mig. Men nu är det iaf fixat och alla skickar nya till mig i denna veckan så jag kan vidarebefodra dem till Skåne. Skönt!

Jag och W ska på fortföljningssamtal på dagis kvart över elva idag sen tänkte jag hinna med en tur till Götes som ska kika på min tuta på bilen som inte fungerar. Ska även till cykelhandlaren på Våxnäs och kolla om det finns någon cykel som jag skulle kunna tänka mig att köpa och som jag når ner till tramporna på! Den jag har nu köpte jag begangnad efter att min förra blivit stulen *snyft*. Har sänkt sadeln så mkt det bara går men den är ca 1 cm för hög ändå. Det är ju ok om man inte cyklar några längre sträckor men om jag ska börja cykla till jobbet så kommer jag få stå upp efter halva vägen. Hoppas också, om det finns någon lämplig, att han kan tänka sig att byta in min nuvarande.
Jag och L var på Obs i lördags och där provade jag några cyklar. En kändes bättre än de andra det var bara det att när vi kollade på lappen som satt fast runt styret stod "barncykel" och upp till 16 år på den *S*.

Återkommer med uppdatering om hur det går i sökandet efter en icke för hög cykel.



Kommentera
Postat av: Therese

Hoppas du hittar en cykel som passar snart! :)

2007-04-16 @ 22:53:38
URL: http://mammathezz.spaces.live.com/
Postat av: Malinbayard

Det kanske menas att den HÅLLER "upp till sexton år". Så handla det som känns bäst och så cyklar du säkert i minst sexton år. *Malins teori*

2007-04-17 @ 11:20:06

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0