Många fula ord blir det

Idag har det varit premiär för påtning i melonherrgårdens trädgård. Mamma och pappa fixade med kantning av häcken och själv tog jag mig an att kanta och rensa rabatterna. Inser att det kommer att ta tid att få i ordning och jag har fler än en gång idag tänkt tanken att det vore undbart med ett helt nybyggt hus där man fick anlägga trädgården från the start så som man vill och med vad man vill. Den tanken har ju slagit mig även när jag fixat inomhus men nu kändes nog ännu mer så.
Visste inte att jag kunde så många fula ord som jag använde under de ca fyra timmarna det tog att få bort de förbaskade marktäckarna av diverse art och fysiskt tillstånd som hade vuxit i hela rabatten längs med altanen . Grävde, hackade och drog så jag både fick ont i ryggen och lite näsblod. Svor också över de fula stubbarna som fanns kvar och som jag inte kommer att lyckas få bort utan maskiningrepp från högre instans vilket blir ett annat år.

När jag kom hem från jobbet imorse så hade W enligt mamma och pappa stoppat in en pärla i näsan. Jag kunde inte se någon och inte de heller så antingen fastna den inte eller så hade hon redan fnyst ut den.
Börjar bli lite mycket influens av Astrid Lindgrens filmer. Hon har klippt sönder sin klänning efter att ha sett Lotta på Bråkmakargatan och nu pillat in saker i näsan som Lisabeth gör i Madicken. Vad ska det bli härnäst??
Ska hon hoppa från taket eller bjuda in alla grannarna till att äta upp vår julmat *fniss*. Skulle va nått det!

God mat och rött vin gör mig trött och imorgon är det premiär (många premiärgrejer för oss nu...) för oss att gå påskparaden i Karlstad (om nu W vill det imorgon).

Trevlig kväll!

Gästtoa före renovering
image32

Gästtoa under pågående renovering
image33



Kommentera
Postat av: Madde

Som sagt var: Håll alla sysselsatta när det finns tillfälle. Jag har kollat lite här o var. Fint på toa. Många bra kort på Wilma. Kul att läsa o se.

2007-04-09 @ 22:20:16
Postat av: Lottis

Najs gästtoa...vill också ha!!! Kanske Skåreberget!?

2007-04-10 @ 11:13:19
URL: http://charlotta.brohede.se
Postat av: Anna

Hej. Har kollat på bilderna du har lagt upp från huset. Va fint ni har det. :)
Jag och Emelie pratade på att försöka kika förbi hos er den här veckan, när jag ändå är ledig och hemma för engångs skull. Skulle det passa er? Onsdag runt 17-18 kanske? Vi är så himla nyfikna på hur ni har det. :)

2007-04-10 @ 11:26:52
URL: http://annimoll.blogg.se
Postat av: lmn

Haha vilken busa W är!
Blir mycket fräschare på studs med kakel istället för våtrumsmattor!

2007-04-10 @ 12:57:13
URL: http://lmn.nu

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0