Jag är bara 31!

Är både snurrig, virrig och ganska yvig just nu (skyller på morgondagens barnkördag och påskveckans alla spelningar). Har fått för mig att jag fyller 33 i sommar men idag vid frukosten på jobbet så uppdagades det att jag fyller 32. Alltså är jag bara 31 nu. Har ingen koll alls men ett bonusår är ju inte fel!
Fast trots min unga ålder (!) så har mitt närminne börjat att svika mig. Har idag, trots att det ännu bara är förmiddag, letat efter nycklarna, adresslista och noter *suck*.
Hittade dock allt utom noterna osm jag kom på ligger kvar hemma:(

Ska slänga i mig en kopp kaffe innan det blir en tripp till Stuvbutiken för att bestämma kakel till gästtoaletten, besök på Mique för att köpa Marimekko tyg till halltavlan och förhoppningsvis en snabbvisit på Willys för lite helgmat.

Har kommit fram till att jag har ett stort OM i mitt liv som jag alltid kommer att bära med mig. Konstaterade det igår kväll. Får väl fundera mer på vad detta OM kommer att innebära. Fast det behjöver inte innebära något utom en tanke, ett OM, som alltid kommer att finnas där.

Trevlig helg på er!






Kommentera
Postat av: GQ

Hejsan! Är det här du bloggar.. (vi har ju pratat lite på lunarstorm goozigqvinna) så du vet vem ja är =) Hoppas allt är bra med dig! (nej ja är inte grav. bara komplkationer efter min operation :-( med mitt illamående.. Hoppas er helg har vart bra!!

2007-04-01 @ 13:52:35

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0