New rules

Nya regler på jobbet.
När man är sjuk ska man ringa till chefen istället för till expeditionen vilket är helt ok. Sen ska chefen i sin tur anmäla de anställdas sjukfrånvaro till Clarahälsan för att de ska ringa hem till den som är sjuk och ge rådgivning. Väldigt konstigt system. Jag kan inte tänka mig något annat syfte till att göra så än att cheferna har betalt Clarahälsan för att ringa hem till mig när jag är sjuk och ställa frågor, kolla upp varför jag inte är på jobbet och få mig fortare dit igen (*funderar*).
Kanske en aning syniskt och misstänksamt tänkt av mig men det är ju en sån dum idé.
Om jag är hemma och är allvarligt sjuk så har jag förmodligen redan under dag ett av min sjukfrånvaro varit i kontakt med vårdcentralen, sjukhuset eller sjukrådgivningen (för vi ska inte använda Clarahälsan som någon vårdcentral har vi blivit tillsagda) och om jag är hemma för någon lättare sjukdom som förkylning, huvudvärk etc så varken behöver jag, eller kanske vill, ta emot ett samtal från Clarahälsan med hundra frågor som går ut på att få veta att jag ska ta en panodil och vila sig.
Bra att jag inte är sjuk så ofta!

Igår tog farfar bort (efter mången fundering...) rutschkanan på W:s säng. Jag tyckte att det var bättre att hon fick lite mer plats att leka på. Sängen älskar hon och även kojjan under och den går ju att ha även utan kanan.
Blev superbra.
Sen fick hon ett rosa prinsesskåp av mormor Y som hon älskar massor. Imorse när hon kom upp till oss berättade hon att det inte har varit några tjuvar i hennes prinsesskåp för låset var fortfarande på *ler*. I skåpet har hon sin hårborste, sina toffsar och klämmor och sitt smink som hon kallar för linser (!).
image12
image13
image15



Kommentera
Postat av: Annika

Åååh.. vilket sött litet skåp.. :)

2007-03-22 @ 20:45:54
Postat av: Lottis

Men gillar inte alla syster Jim?? Kan det inte vara trevligt att få ett samtal från honom? (IRONI)han är en karl slok...Jag tror på "kollen" alternativet

ps. gulligt skåp

2007-03-23 @ 12:20:33
URL: http://charlotta.brohede.se
Postat av: Anonym

Vilken FIN present W har fått!
Vilket "ståhej" om man är sjuk på ditt jobb...

2007-03-25 @ 22:13:56
Postat av: Anonym

Wops! Namnet kom inte med i mitt inlägg...

2007-03-25 @ 22:14:19
Postat av: Malinbayard

Wops! Namnet kom inte med i mitt inlägg...

2007-03-25 @ 22:14:28

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0