Carpe diem

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Fast den blev väl ganska ok ändå kan jag tycka nu när jag sitter astrött vid datorn och det är kväll trots att klockan bara är 21.20. Ska inte hålla på och planera och tänka en massa i förväg det hinner ju ändå ändra sig minst tio gånger innan man är vid tidpunkten då det man hade tänkt skulle ta sin början. Att ta dagen mer som den kommer är något jag borde öva mig på för att kanske nångång kunna bli bra på det.

Känner oss lite småkrassliga i melonherrgården. L har varit vaken inatt och haft ont i kroppen och feberkänningar. W har varit oerhört gnällig under dagen och gråtit en hel del och jag har frusit under kvällen och känner mig enormt trött. Hoppas inte att det är dax för en riktig influensa igen. Vill verkligen inte det! (Hur var det nu med att inte oroa sig i förväg... *harkel*...)

Ska sjunka ner i soffan med mina Twix med vit choklad och min Fanta pineapple & grapefruit och se på Pans labyrint som vi hittade i ett fodral i dvdhyllan igår. Om det är den som går på bio nu så sägs den var lite små rysmysigt otäck.




Kommentera

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0