Stryp fågeln

Så var det söndagmorgon här på Melon Lane. Vaknar av att L ska upp och duscha (han ska jobba idag), Mauritz kvittrar/skriker varannan sekund över något ljud som han inte uppskattar (snart stryper jag honom) och en dotter som vill att jag ska se på när hon spelar Nalle Puhmemory på sitt tvspel. Det var bara att gå upp. Dock känner jag mig mycket bättre idag.

Har druckit kaffe och mumsat i mig två smörgåsar varav en med krasse (den var dansk men gick ner ändå...) på vilket var mycket längesen jag åt. Gott!

Funderar på om det är idag som jag ska åka till Blomsterlandet och Kalenius och påbörja min plantering i blomlådor. Har dragit mig för att börja eftersom det fortfarande kan bli frost om natten och eftersom jag vet att jag gärna köper på mig ganska mycket (vill ha många blomlådor runt huset) så blir det en himlans massa bärande om kvällarna när allt ska övernatta på altanen. Men om jag inte köper nu så tar väl alla blommorna slut eftersom alla grannar häromkring håller på förfullt med att plantera.
Kanske får bli en tur för mig och W.


Kommentera
Postat av: Lottis

Åh, blir så sugen på att oxå plantera, men vi har ju bara en sketen balkong än så länge... Har ett hus på gång, men... ja, det är ett renoveringsobjekt, men det är inget som skrämmer mig, dock är väl sambon mera betänksam. Vi får se vad som händer, men jag blir ju så sugen på hus, när jag läser om andras... =/ Ha en bra söndag! Kram på dig!

2007-05-06 @ 10:31:34
URL: http://charlotte77s.blogg.se
Postat av: sanna

Hej,,skoj att du hittade något att läsa inne hos mig,,alltid skoj med lite kommentarer o så..ha det bäst..

2007-05-06 @ 18:11:14
URL: http://sanna29.babyblogg.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0