PojkShoppingPremiär

Igår följde W med en kompis hem efter dagis så jag fick hela eftermiddagen och en bra bit in på kvällen för mig själv. Passade på att ta steget fullt ut och köpte de första kläderna till lillebror.
När W låg i magen vandrade jag omkring för mig själv i flera timmar bland samtliga av stadens butiker.  
Tittade på alla plaggen, höll upp dem framför mig, drömde mig bort, funderade på vad som kunde tänkas behövas, spontanhandlade när jag stötte på något oemotståndligt osv.
Det var för ca fem år sedan. Sen dess har jag inte haft någon anledning att handla bland dessa minsta storlekarna och framförallt inte pojkkläder.

Konstaterar att det finns en massa supersöta små kläder även hos de vanliga kedjorna som Lindex, H&M, PoP m.fl och kollar man sen runt på internet så är ju utbudet enormt och oftast totalt oemotståndligt.
För en shoppinggalen person som jag gäller det att hålla huvudet kallt och inte börja storshoppa!
Mitt minne säger mig att man får en hel del plagg av släkt och vänner när väl blir dax och att dessa oftast är i någon storlek större än "startstorleken".
Alltså behöver jag några plagg i storleken 56.

Att handla pojkkläder var något nytt. Även om det som sagt fanns en hel del fint så fanns det alltid ännu mer till flickor vart jag än kollade. Om jag ska generalisera så verkar det som att pojkars kläder ska bestå av dova och jordnära färger, möjligtvis med en och annan blå rand på medan flickor kan ha en massa klara färger på sina kläder. 

Hade inte ork att spana omkring och reflektera alltför länge utan mitt val hamande på några bodysar, byxor, strumpor, hakklappar och en mössa från Lindex söta serie Hello Baby och en julgran som den manliga expediten på H&M kallade det. Julgranen var ett sådant där paketgrej som bestod av en tröja, ett par byxor, en pyjamas, en body, en mössa och en hakklapp. Neutrala till färgen men med en söt uggla på (som W storgillade).

Så nu har lillebror något att ha på sig när vi åker hem från bb...
Ska sortera bland alla kassar med kläder från W:s första år också och plocka ur det som kan tänkas passa till en liten pojke.








Bilder:hilajns.blogg.se©



Kommentera
Postat av: Anonym

Tack för gulliga komentarer i min blogg. Jag rollade hela dörren och tog pensel där det var knivigt (sidor, runt larm och lås. Men det var inte så noga för vi ska byta lås och handtag i sommar så jag kladdade på där. :-) Lycka till. Ta för guds skull inte ner dörren. Det tar tid att torka. Fäst maskeringstejp runt karmen så går det bra.

2008-06-14 @ 09:40:30
Postat av: Lindzi

Det var jag ovan ;-)

2008-06-14 @ 09:41:06
Postat av: Nina

Älskar Lindex kläder jag, Jordan har en del av de plaggen du köpte till liten med de är så fina. Gillar det bruna, orange, gröna och turkosa.

2008-06-14 @ 11:14:48
URL: http://snostjarna.blogspot.com
Postat av: Nettan

Men gud så söta dom va...nästan så man blir sugen på & skaffa en till ;0), men sambon tycker det är stopp nu hrm, sen har jag ju min sjukdom & 2 förtidiga födslar varav den ena i säte, så det tål & tänkas på....

Ha en Trevlig Helg..

Kram Nettan

2008-06-14 @ 11:35:07
URL: http://bjurtjrnsvillan.blogspot.com
Postat av: Camilla

Oj, jäklar vad mycket sött det finns att shoppa! Lycka till med nya barnet. Jättefina grejor!!! :)

Kram och trevlig helg!

2008-06-14 @ 14:42:04
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Malin B

Lillebror blir supersnygg! =)



Jag kan "redan nu lära dig" att det är hemsk storleksskillnad i pojk- och flickkläder. Pojkkläderna är mycket, mycket större i storlekarna runt 100 cl och över. DET störde mig grymt!!! Köpa en tröja i storlek 116 till pojken och den jag köper till flickan i storlek 140 är mindre när jag lägger plaggen på varandra. Inte konstigt att alla tjejer tror att de är tjocka. När det skulle handlas finpojkkläder var det oftast bara till att ta rätt storlek, till flickorna var utbudet enormt!!!

2008-06-14 @ 16:00:57
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Nilla

Jättehärligt! Vilka fina kläder!

2008-06-14 @ 20:39:36
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Anna

Mysiga kläder. Gillar verkligen LINDEX.

2008-06-18 @ 22:50:03
URL: http://mittlillabo.blogg.se/

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0