Nattlig resumé

Trots att jag sov och vilade om vartannat större delen av gårdagen så var jag ändå redo för sängen strax efter tio tiden igårkväll.
Slockande snabbt vilket är underbart tycker jag eftersom natten inte längre består av särskilt sammanhängande sömn.
Vaknar för att jag måste ändra läge då det trycker för mycket mot magen (detta gör jag säkert tio gånger under en natt). Vaknar av att handen är bortdomnad, vaknar för att jag måste gå på toa osv.

L har börjat med att snarka jämnt istället för som innan att det är tyst ett tag, dvs jag hinner somna om, och sen börjar han.
Nu snarkar han fem sekunder efter att jag har knuffat till honom.
Jag blir galen på snarkningar. Detta oljud som dönar i diverse volymer och utföranden.
Satte tillslut i öronpropparna trots att det inte är skönt att ha dem intryckta i hjärnbalken nu när jag är förkyld och det redan gör lite ont i örongångarna.
Öronproppar är inget som fungerar om man ska höra sina barn när de vaknar på nätterna kan jag upplysa om. Flera gånger har jag vaknat av att W står vid sängkanten storgråtandes för att jag inte har hört henne ropa från nedanvåningen när jag har propparna inpluggade.
Nu har hon haft en period där hon sover hela natten så inatt fanns det bara ett val.

Annars tror jag att jag mår något bättre i huvudet idag. Däremot känner jag mig mer förkyld. Näsan rinner lite och halsen är kraxig.
Ska gå och vila en stund nu. Gäller att passa på när arbetarna på gatan har frukostpaus eller vad de nu ägnar sig åt för helt plötsligt är det alldeles ljuvligt tyst därute. 
För en stund sen tryckte de till den sand de fyller igen alla dikena med (vi håller på och få fjärrvärme på gatan) och då skakade det så mycket att det kändes i thekoppen när man höll i den. 

Tänk om jag skulle försöka orka mig ut i den stora världen idag. Kanske en tripp till affären så jag kan handla lite mat att fylla det tomma kylskåpet med.
Vi får väl se vad det kan bli.



Kommentera
Postat av: Lottis

Jag tror bacillerna hoppat från ditt oråde i världen till mitt...sitter med lite feber och en hostig Albert i soffan och kollar på ASKUNGEN!!!

2008-09-19 @ 09:11:08
Postat av: Malin B

När man är i startgroparna för att föda barn borde det vara lag på att man ska få vara frisk!!!

Mina barn är vana vid att mamma inte hör om nätterna... Så de har snällt fått puffa på mig...

Stor skillnad när man är van förstås.

2008-09-19 @ 09:46:34
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Mia

Man tackar för kommentaren :-) Ja det är mysigt att sitta där hos farfar och lyssna på allt han har att berätta, helt otroligt vad han har varit med om. En riktig krutgubbe :-) Hur är allt med dig då? När kommer bebisen?

Kram Mia.

2008-09-19 @ 09:54:16
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Annika

Jag vet hur drygt det är med snarkande make... Bah! Men men... Hoppas du piggnar till nu så du kan gå igenom Fl utan feber och elände.

2008-09-19 @ 15:18:37
Postat av: Jessica

Det där med snarkade make....hua...jag önskar ibland skilda sovrum..hih..i alla fall när det är en natt man ska börja tidigt och man inte kan somna och man bara ligger o sparka..Jag har övervägt proppar också, men då lär jag väl aldrig vakna mer :)

Hoppas den lilla kommer ut snart så du kan sova "bättre" när du väl sover..



Trevlig helg!

2008-09-19 @ 17:15:34
URL: http://detsvartataket.blogspot.com
Postat av: Camilla

Tack! :)

2008-09-19 @ 18:48:54
URL: http://camillos.blogg.se/
Postat av: Livet i byn

Hoppas innerligt du hinner krya på dig lite, det är ju nog jobbigt att föda barn med en frisk kropp än en som är invaderad av influensan. Tänker på dig!



~Livet i byn

2008-09-20 @ 10:08:47
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Lottis

Minst två veckor från den 24 sep...

2008-09-20 @ 14:45:13
Postat av: Nalita

Jag var med om en ridolycka och kan förmodligen inte rida någge mer "/ Men jag skulle vilja ha hjälp med en sak. http://www.libresse.se/Pages/MarketActivities/Campaigns/HorseShow/FlashPage.aspx?id=51051 gå in dör och sök på Melodie (en vit häst) tar 3 sek och rösta på henne och mig , jag skulle så gärna vilja vinna då man får åka till globen och kolla på en hästshow o, kan ju inte själv rida men då kan man kolla på. sista gången jag har nått med att göra me hästar.Rösta bara om du vill :)

2008-09-20 @ 19:56:43
URL: http://naliita.blogg.se/
Postat av: || p e r l a n

Hej svejs! Var ett tag sedan jag var här och hälsade på. Jag måste verkligen bättra mig, eller prioritera om min tid kanske det är.. ja, eller nått.. :)

Hoppas allt är bra annars!

kram kram

2008-09-20 @ 20:17:59
URL: http://www.perlan.org

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0