Känslotillstånd

Min hyllning till våren tog en snabb vändning.
Efter bara någon timme försvann solen, himlen återgick till sin vanliga gråa färg och kalla flingor singlade ner över vår lilla förort.
Fem av familjens sex medlemmar bestämde sig då för att tillbringa en stund i bowlinghallen. Något som många fler med oss tyckte var en bra idé denna sportlovsfredag för det var fullt med folk där.

L, G och W spelade, M satt i sin stol och höll koll på allt och alla medan jag själv gjorde det som jag oftast gör, trotsar L:s suckar och dokumenterar allt med kamera och videokamera.
Så klart att jag vill ha W:s bowlingpremiär på film...

"Glädje är ett känslotillstånd av tillfredsställdhet. När man är glad är man lycklig eller road, det är en positiv känsla. Människor uttrycker ofta glädje genom att le".
Källa:Wikipedia


©HUSnrNIO



Kommentera
Postat av: Lottis

Hoppla hejsan, trevlig med en bowling tur...i det röd ahuset har vi åkt tåg, eller ja A och D åkte medans jag tog bilen för att hämta dem, (räcker att åka åt ett håll) Du jag VET vart man kan köpa vårt PYSSEL LIM...på ÖB...köpte MASSOR med tubar i dag..med riskt att de ockaå skall sluta....



Ha en trevlig fredagkväll!!

2009-02-27 @ 19:19:53
URL: http://charlotta.brohede.se
Postat av: Maja

Ser ut att ha varit en rolig bowlingpremiär:)

2009-02-27 @ 21:55:35
URL: http://trebarnsmamman.bloggsida.se
Postat av: Linda

tack för kommentarerna på min sida.. och så hittade jag ju hit..

2009-02-27 @ 23:04:18
URL: http://nallebrum.blogspot.com
Postat av: Sara

Vilka söta barn du har! Nä det där med att ligga på mage tycker inte min lilla tjej om så mkt heller, hon blir liksom lite frustrerad, tungt att hålla upp huvudet ju! Men att sova på mage på mammas bröst det e mysigt:)

2009-02-27 @ 23:18:38
URL: http://www.micasa-sara.blogspot.com
Postat av: Angelica

Jag får också ofta sucker och kommentarer om att kameran ALLTID är framme. De är ju så himla roligt att fotografera men framförallt att ha kvar och titta på, jag tillbringar en stund nästan varje dag åt att titta på både nya och gamla bilder.



Trevlig helg!

2009-02-27 @ 23:47:27
URL: http://varthusbygge.blogg.se/
Postat av: Sofi

Hej! Bowling är ju kul :) Gillade hon det? Jag brukar också få lite suckar o så när jag tar fram kameran o måste ta kort på allt nytt som barnen gör. Han tycker jag tar alldeles för mycke kort :) Men det skiter jag i... klart man vi ha det dokumenterat :)

2009-02-28 @ 08:01:25
URL: http://sofij77.blogg.se/

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0