Sju dagar = akuttid

Hemma igen och 250 kronor fattigare.
En flaska Mollipect och lite fet creme till mina och W:s händer är vad man får för den summan *fnys*.
Första kontakten med vår familjeläkare kändes sisådär. Jag har fått för mig att vår familjeläkare heter Tom och är en mycket sympatisk medelålders man som har träffat W två gånger men honom har vi varit hos då vår riktiga familjeläkare varit ledig. Vår familjeläkare är en hon som heter J och pratar med låg släpig stämma. Förrutom W:s hårda hosta tog jag upp problemen med vårt eksem men när jag berättade om W:s sönderkliade finger så kom hon så sa hon att det är nog inte eksem utan låter som, ja jag kommer inte ihåg vad för ord hon använde. Jag stod på mig och sa att vi har samma symptom som även visar sig i armveck och knäveck och att W har varit hos doktorn sen hon föddes för sina eksem. Det finns ju dokumenterat vad det är hon (och jag) har. Då gav hon med sig och sa att vi kunde få en akuttid nästa onsdag klockan elva. Akuttid!?! Inser att jag inte förstår detta med ordet akut inom läkarvården. Jag bad inte om en akuttid men fick en först om en vecka. *Fnys* igen.

Nu skiner solen och det vore kul att plantera blommorna som står på altanen och häckar men det hinns inte med nu. Snart dax för avlösning här så jag kan åka och jobba.
Fotade mina mjölkkannor. Är dock lite spretigt i krukorna men det blir finare när blommorna växer till sig lite, blommar och börjar hänga ner över kanterna.






Kommentera
Postat av: Malinbayard

Det gäller att söka hjälp INNAN man behöver den inom sjukvården alltså... *suckar med dig*
Hoppas att ni får BRA hjälp när ni äntligen kommer in!
Fina bilder, som vanligt, på din söta tös och mjölkkrukorna!

2007-05-09 @ 12:57:46
Postat av: Lottis

Du måste inget...Det var inte så jag menade, och jag vet att det finns så det räcker... dock finns det ytterligare 14-17 st utsatta...

2007-05-09 @ 17:20:07
URL: http://charlotta.brohede.se
Postat av: Tiagirl

Samma här...så tanigt i alla krukor men jag har behärskat mig i år och sätter inte för tätt för det växer ju! SEN!!!

2007-05-10 @ 23:04:47
URL: http://tiagirl.blogg.se

INNAN DU KOMMENTERAR:

[] Positiv och konstruktiv feedback uppskattas.
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.
[] Ställer du en fråga utan att ha en blogg så svarar jag i mitt kommentarsfält.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POST: [publiceras ej]

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
Startsida En skåning, numera bosatt i Värmland, som bloggar om familjelivet och dess mot- och medgångar. Min vardag med arbete, en stor familj med två egna barn och två bonusbarn. Mitt hem, scrapbooking, en massa ständigt pågående pyssel och projekt. Sen en tid tillbaks gör jag, på beställning, personliga barntavlor, och även tavlor passande till andra platser i hemmet. Förslag på tavlorna hittar ni här på bloggen. HUSnrNIO innehåller allt detta i en enda röra kryddat med en massa foton då jag gärna dokumenterar vår vardag genom kameralinsen.

Design & Copyright HUSnrNIO 2010 Totalt antal unika besökare Online nu:
Bloggar av mammor och gravida
RSS 2.0